Изменливи сандаци/ Контејнери - Lippstädter Anhänger GmbH, 70 реклами, Изменливи сандаци/ Контејнери за продажба
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Lippstädter Anhänger GmbH - Изменливи сандаци/ Контејнери

70
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 4
BDF-System 7.450 mm, Rolltor, Eckhöhe: 2.750 mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
BDF-System 7.450 mm, Rolltor, Eckhöhe: 2.750 mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
BDF-System 7.450 mm, Rolltor, Eckhöhe: 2.750 mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
BDF-System 7.450 mm, Rolltor, Eckhöhe: 2.750 mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
BDF-System 7.450 mm, Rolltor, Eckhöhe: 2.750 mm - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

BDF-System 7.450 mm, Rolltor, Eckhöhe: 2.750 mm

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3200 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 5денБрој на оглас 20903

7 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 489 107 MKD
 • ≈ 8 502 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3200 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
BDF-System 7.150 mm lang, Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
BDF-System 7.150 mm lang, Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
BDF-System 7.150 mm lang, Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
BDF-System 7.150 mm lang, Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
BDF-System 7.150 mm lang, Heck Portaltüren - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

BDF-System 7.150 mm lang, Heck Portaltüren

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2455 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас 19288

1 495EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 91 976 MKD
 • ≈ 1 598 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2455 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System 7.450 mm, Heck Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System 7.450 mm, Heck Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System 7.450 mm, Heck Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System 7.450 mm, Heck Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System 7.450 mm, Heck Rolltor - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Krone BDF-System 7.450 mm, Heck Rolltor

Заменски сандак/ Кутија
2010Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2890 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас 20923

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 119 969 MKD
 • ≈ 2 085 USD
2010Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2890 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane FABRIKNEU, BDF-System 7.450 mm lang.

Заменски сандак со церада
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2430 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас 21107

14 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 907 462 MKD
 • ≈ 15 774 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2430 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Sommer BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Sommer BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Sommer BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Sommer BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Sommer BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Sommer BDF-System 7.450 mm lang,

Заменски сандак/ Кутија
1997Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2650 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 21058

990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 60 907 MKD
 • ≈ 1 058 USD
1997Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2650 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Stahl-Glattwandkoffer mit Rolltor 7.45 m BDF - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone Stahl-Glattwandkoffer mit Rolltor 7.45 m BDF - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone Stahl-Glattwandkoffer mit Rolltor 7.45 m BDF - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone Stahl-Glattwandkoffer mit Rolltor 7.45 m BDF - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone Stahl-Glattwandkoffer mit Rolltor 7.45 m BDF - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone Stahl-Glattwandkoffer mit Rolltor 7.45 m BDF

Заменски сандак/ Кутија
2008Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3100 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас 20854

3 650EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 224 558 MKD
 • ≈ 3 903 USD
2008Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3100 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang.

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2155 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас 21017

22 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 405 798 MKD
 • ≈ 24 437 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2155 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Schmitz Cargobull Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Schmitz Cargobull Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Schmitz Cargobull Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Schmitz Cargobull Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Schmitz Cargobull Stahl-Glattwand Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас 20385

15 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 953 604 MKD
 • ≈ 16 576 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Krone BDF-System 7.450 mm lang,

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас 18613

5 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 353 756 MKD
 • ≈ 6 149 USD
Бруто тежина: 18000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System 7.450 mm lang, - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone BDF-System 7.450 mm lang,

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 26денБрој на оглас 18612

5 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 353 756 MKD
 • ≈ 6 149 USD
Бруто тежина: 16000 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang.

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2400 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 26денБрој на оглас 21125

19 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 193 544 MKD
 • ≈ 20 747 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2400 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Spier Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang.

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2400 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 26денБрој на оглас 21124

19 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 193 544 MKD
 • ≈ 20 747 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2400 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone BDF-System 7.450 mm lang, Standard-LACKIERUNG NEU!! - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone BDF-System 7.450 mm lang, Standard-LACKIERUNG NEU!! - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone BDF-System 7.450 mm lang, Standard-LACKIERUNG NEU!! - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone BDF-System 7.450 mm lang, Standard-LACKIERUNG NEU!! - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone BDF-System 7.450 mm lang, Standard-LACKIERUNG NEU!! - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Krone BDF-System 7.450 mm lang, Standard-LACKIERUNG NEU!!

Заменски сандак/ Кутија
2007Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3160 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 27денБрој на оглас 20992

7 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 489 107 MKD
 • ≈ 8 502 USD
2007Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 3160 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Sommer Plywood-Wechselkoffer, BDF-System, 7.450 mm lang.

Заменски сандак/ Кутија
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2155 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 27денБрој на оглас 21018

22 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 405 798 MKD
 • ≈ 24 437 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2155 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone 7.45m BDF Kombi-Box mit Schiebeplane in FR links - Заменски сандак/ Кутија: слика 1
Krone 7.45m BDF Kombi-Box mit Schiebeplane in FR links - Заменски сандак/ Кутија: слика 2
Krone 7.45m BDF Kombi-Box mit Schiebeplane in FR links - Заменски сандак/ Кутија: слика 3
Krone 7.45m BDF Kombi-Box mit Schiebeplane in FR links - Заменски сандак/ Кутија: слика 4
Krone 7.45m BDF Kombi-Box mit Schiebeplane in FR links - Заменски сандак/ Кутија: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Krone 7.45m BDF Kombi-Box mit Schiebeplane in FR links

Заменски сандак/ Кутија
2012
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 29денБрој на оглас 21069

4 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 273 776 MKD
 • ≈ 4 759 USD
2012
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.820 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.820 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.820 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.820 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.820 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.820 mm lang.

Заменски сандак со церада
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2780 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 1мес 6денБрој на оглас LA024

17 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 104 336 MKD
 • ≈ 19 196 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2780 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Eschtec Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm. - Каросерија платформа: слика 1
Eschtec Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm. - Каросерија платформа: слика 2
Eschtec Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm. - Каросерија платформа: слика 3
Eschtec Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm. - Каросерија платформа: слика 4
Eschtec Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm. - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Eschtec Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm.

Каросерија платформа
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 1700 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 1мес 6денБрој на оглас 20367

12 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 762 883 MKD
 • ≈ 13 261 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 1700 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Kögel Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm lang. - Каросерија платформа: слика 1
Kögel Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm lang. - Каросерија платформа: слика 2
Kögel Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm lang. - Каросерија платформа: слика 3
Kögel Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm lang. - Каросерија платформа: слика 4
Kögel Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm lang. - Каросерија платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Kögel Wechselrahmen Plateau, BDF-System, 7.450 mm lang.

Каросерија платформа
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 1130 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 1мес 6денБрој на оглас 20780

7 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 491 567 MKD
 • ≈ 8 544 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 1130 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone Wechselpritsche mit Bordwänden und Plane, BDF-System, 7.450 mm lang.

Заменски сандак со церада
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2800 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 1мес 6денБрој на оглас LA051

1 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 119 969 MKD
 • ≈ 2 085 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2800 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 1
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 2
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 3
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 4
Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.450 mm lang. - Заменски сандак со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Krone Wechselpritsche mit Schiebeplane, BDF-System, 7.450 mm lang.

Заменски сандак со церада
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2520 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Објавено: 1мес 6денБрој на оглас LA023

14 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 907 462 MKD
 • ≈ 15 774 USD
Бруто тежина: 16000 kgНето тежина: 2520 kg
Германија, Hans-Sachs-Str. 16 D-59558 Lippstadt, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 4
1 / 4
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.