Gassmann GmbH од Германија, тековни реклами
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Gassmann GmbH

Веб-страница на компанијата
Локација
Германија, Göttingen
Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Погледнете мапа
Локално време на дилерот:16:03

Контактирајте го продавачот

Се согласувам со обработката и употребата на моите лични податоци. Нашите Одредби и услови и Политика за приватност

Вашата порака е испратена. Продавачот ќе одговори колку што е можно поскоро.

Најдобри понуди
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Ново20242-оскиКорисна носивост: 14140 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Göttingen
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Ново20242-оскиКорисна носивост: 14140 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Göttingen
Hoffmann LTT 8.7/2 Spezial-Tiefladeanhänger, Ex-Polizei - Друга машина: слика 1
Hoffmann LTT 8.7/2 Spezial-Tiefladeanhänger, Ex-Polizei - Друга машина: слика 2
Hoffmann LTT 8.7/2 Spezial-Tiefladeanhänger, Ex-Polizei - Друга машина: слика 3
Hoffmann LTT 8.7/2 Spezial-Tiefladeanhänger, Ex-Polizei - Друга машина: слика 4
Hoffmann LTT 8.7/2 Spezial-Tiefladeanhänger, Ex-Polizei - Друга машина: слика 5
1001 km
Германија, Göttingen
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Ново20242-оскиКорисна носивост: 14140 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Göttingen
Последни понуди
MAN TGS 26.500 6X6H BL, PriTarder, HydroDrive, - Кипер: слика 1
MAN TGS 26.500 6X6H BL, PriTarder, HydroDrive, - Кипер: слика 2
MAN TGS 26.500 6X6H BL, PriTarder, HydroDrive, - Кипер: слика 3
MAN TGS 26.500 6X6H BL, PriTarder, HydroDrive, - Кипер: слика 4
MAN TGS 26.500 6X6H BL, PriTarder, HydroDrive, - Кипер: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGS 26.500 6X6H BL, PriTarder, HydroDrive,

Кипер
157940 km6x6Евро 6500 hpКорисна носивост: 12105 kgБруто тежина: 26000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 86594

74 900EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 4 610 109 MKD
  • ≈ 81 349 USD
157940 km6x6Евро 6500 hpКорисна носивост: 12105 kgБруто тежина: 26000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter

Роло/ Подизач приколка
Ново20242-оскиКорисна носивост: 14140 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 87296

24 900EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 1 532 599 MKD
  • ≈ 27 044 USD
Ново20242-оскиКорисна носивост: 14140 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN TGS 18.320 4X4 BL, Getränkekoffer, LBW MBB, 2x - Камион со платформа: слика 1
MAN TGS 18.320 4X4 BL, Getränkekoffer, LBW MBB, 2x - Камион со платформа: слика 2
MAN TGS 18.320 4X4 BL, Getränkekoffer, LBW MBB, 2x - Камион со платформа: слика 3
MAN TGS 18.320 4X4 BL, Getränkekoffer, LBW MBB, 2x - Камион со платформа: слика 4
MAN TGS 18.320 4X4 BL, Getränkekoffer, LBW MBB, 2x - Камион со платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN TGS 18.320 4X4 BL, Getränkekoffer, LBW MBB, 2x

Камион со платформа
284330 km4x4Евро 5319 hpКорисна носивост: 7780 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 7020

44 900EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 2 763 603 MKD
  • ≈ 48 766 USD
284330 km4x4Евро 5319 hpКорисна носивост: 7780 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Meiller AK 12 L hakenbare Tele-Absetzvorrichtung - Камион: слика 1
Meiller AK 12 L hakenbare Tele-Absetzvorrichtung - Камион: слика 2
Meiller AK 12 L hakenbare Tele-Absetzvorrichtung - Камион: слика 3
Meiller AK 12 L hakenbare Tele-Absetzvorrichtung - Камион: слика 4
Meiller AK 12 L hakenbare Tele-Absetzvorrichtung - Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Meiller AK 12 L hakenbare Tele-Absetzvorrichtung

Камион
20101001 kmБруто тежина: 13000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 86828
Прашајте за цена
20101001 kmБруто тежина: 13000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 1
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 2
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 3
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 4
Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter - Роло/ Подизач приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Wielton PS2P70B Abrollanhänger bis 7,25 m Behälter

Роло/ Подизач приколка
Ново20242-оскиКорисна носивост: 14140 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 87293

24 900EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 1 532 599 MKD
  • ≈ 27 044 USD
Ново20242-оскиКорисна носивост: 14140 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Abrollcontainer mit Flügeltür ca. 11m³ - Камион: слика 1
Abrollcontainer mit Flügeltür ca. 11m³ - Камион: слика 2
Abrollcontainer mit Flügeltür ca. 11m³ - Камион: слика 3
Abrollcontainer mit Flügeltür ca. 11m³ - Камион: слика 4
Abrollcontainer mit Flügeltür ca. 11m³ - Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Abrollcontainer mit Flügeltür ca. 11m³

Камион
Ново2024Корисна носивост: 13100 kgБруто тежина: 15000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 87199

5 800EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 356 991 MKD
  • ≈ 6 299 USD
Ново2024Корисна носивост: 13100 kgБруто тежина: 15000 kg
Германија, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Контактирајте го продавачот
Прикажи ги сите понуди(2085)
t1 test dealer - Gassmann GmbH
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.