Buchhammer Handel GmbH - продажба на камиони и комерцијални возила на Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Buchhammer Handel GmbH - Возила за продажба

371
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 19
Komatsu HM 400-5EO - Зглобен истоварувач: слика 1
Komatsu HM 400-5EO - Зглобен истоварувач: слика 2
Komatsu HM 400-5EO - Зглобен истоварувач: слика 3
Komatsu HM 400-5EO - Зглобен истоварувач: слика 4
Komatsu HM 400-5EO - Зглобен истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Komatsu HM 400-5EO

Зглобен истоварувач
20202117 чНето тежина: 35130 kgКорисна носивост: 40000 kg473 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
20202117 чНето тежина: 35130 kgКорисна носивост: 40000 kg473 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
BOMAG BF 600P-2 S500 - Асфалтен поплочувач: слика 1
BOMAG BF 600P-2 S500 - Асфалтен поплочувач: слика 2
BOMAG BF 600P-2 S500 - Асфалтен поплочувач: слика 3
BOMAG BF 600P-2 S500 - Асфалтен поплочувач: слика 4
BOMAG BF 600P-2 S500 - Асфалтен поплочувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

BOMAG BF 600P-2 S500

Асфалтен поплочувач
20201493 чНето тежина: 19300 kg171 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
20201493 чНето тежина: 19300 kg171 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
New Holland T6070 Elite - Трактор: слика 1
New Holland T6070 Elite - Трактор: слика 2
New Holland T6070 Elite - Трактор: слика 3
New Holland T6070 Elite - Трактор: слика 4
New Holland T6070 Elite - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

New Holland T6070 Elite

Трактор
Ново20128437 чНето тежина: 5750 kg139 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
Ново20128437 чНето тежина: 5750 kg139 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
John Deere 6R215 - Трактор: слика 1
John Deere 6R215 - Трактор: слика 2
John Deere 6R215 - Трактор: слика 3
John Deere 6R215 - Трактор: слика 4
John Deere 6R215 - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

John Deere 6R215

Трактор
2023447 чНето тежина: 8500 kg211 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
2023447 чНето тежина: 8500 kg211 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
JCB 330LC - Багер гасеничар: слика 1
JCB 330LC - Багер гасеничар: слика 2
JCB 330LC - Багер гасеничар: слика 3
JCB 330LC - Багер гасеничар: слика 4
JCB 330LC - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

JCB 330LC

Багер гасеничар
Ново2021275 чНето тежина: 36301 kg277 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 3ден

202 000EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 12 433 140 MKD
  • ≈ 219 394 USD
Ново2021275 чНето тежина: 36301 kg277 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
John Deere 8340R - E23 - Трактор: слика 1
John Deere 8340R - E23 - Трактор: слика 2
John Deere 8340R - E23 - Трактор: слика 3
John Deere 8340R - E23 - Трактор: слика 4
John Deere 8340R - E23 - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (33)

John Deere 8340R - E23

Трактор
2022917 чНето тежина: 18000 kg335 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
2022917 чНето тежина: 18000 kg335 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
Hitachi ZX 470LC-5G - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Багер гасеничар: слика 1
Hitachi ZX 470LC-5G - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Багер гасеничар: слика 2
Hitachi ZX 470LC-5G - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Багер гасеничар: слика 3
Hitachi ZX 470LC-5G - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Багер гасеничар: слика 4
Hitachi ZX 470LC-5G - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Hitachi ZX 470LC-5G - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING

Багер гасеничар
Ново2023Нето тежина: 46800 kg310 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
Ново2023Нето тежина: 46800 kg310 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
BOMAG BW 213 D-5 SL - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Компактор: слика 1
BOMAG BW 213 D-5 SL - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Компактор: слика 2
BOMAG BW 213 D-5 SL - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Компактор: слика 3
BOMAG BW 213 D-5 SL - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Компактор: слика 4
BOMAG BW 213 D-5 SL - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Компактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

BOMAG BW 213 D-5 SL - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING

Компактор
Ново20243 чНето тежина: 12470 kg125 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
Ново20243 чНето тежина: 12470 kg125 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
John Deere S770 - new, demo machine! - Комбајн: слика 1
John Deere S770 - new, demo machine! - Комбајн: слика 2
John Deere S770 - new, demo machine! - Комбајн: слика 3
John Deere S770 - new, demo machine! - Комбајн: слика 4
John Deere S770 - new, demo machine! - Комбајн: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

John Deere S770 - new, demo machine!

Комбајн
Ново2023117 чНето тежина: 18869 kg447 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
Ново2023117 чНето тежина: 18869 kg447 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
New Holland T5050 - Трактор: слика 1
New Holland T5050 - Трактор: слика 2
New Holland T5050 - Трактор: слика 3
New Holland T5050 - Трактор: слика 4
New Holland T5050 - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

New Holland T5050

Трактор
Ново20113023 чНето тежина: 4250 kg95 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
Ново20113023 чНето тежина: 4250 kg95 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
Hidromek HMK 230 LC-5 - Багер гасеничар: слика 1
Hidromek HMK 230 LC-5 - Багер гасеничар: слика 2
Hidromek HMK 230 LC-5 - Багер гасеничар: слика 3
Hidromek HMK 230 LC-5 - Багер гасеничар: слика 4
Hidromek HMK 230 LC-5 - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Hidromek HMK 230 LC-5

Багер гасеничар
202397 чНето тежина: 24200 kg168 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 9ден
Прашајте за цена
202397 чНето тежина: 24200 kg168 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
BOMAG BW 120 AD-5 - Ваљак за пат: слика 1
BOMAG BW 120 AD-5 - Ваљак за пат: слика 2
BOMAG BW 120 AD-5 - Ваљак за пат: слика 3
BOMAG BW 120 AD-5 - Ваљак за пат: слика 4
BOMAG BW 120 AD-5 - Ваљак за пат: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

BOMAG BW 120 AD-5

Ваљак за пат
Ново2022Нето тежина: 2750 kg31 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 9ден
Прашајте за цена
Ново2022Нето тежина: 2750 kg31 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
New Holland T7.270 AutoCommand - Трактор: слика 1
New Holland T7.270 AutoCommand - Трактор: слика 2
New Holland T7.270 AutoCommand - Трактор: слика 3
New Holland T7.270 AutoCommand - Трактор: слика 4
New Holland T7.270 AutoCommand - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

New Holland T7.270 AutoCommand

Трактор
Ново20174947 чНето тежина: 8140 kg246 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 10ден
Прашајте за цена
Ново20174947 чНето тежина: 8140 kg246 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
BOMAG BW 161 AD-50 - Tier2 - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Ваљак за пат: слика 1
BOMAG BW 161 AD-50 - Tier2 - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Ваљак за пат: слика 2
BOMAG BW 161 AD-50 - Tier2 - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Ваљак за пат: слика 3
BOMAG BW 161 AD-50 - Tier2 - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Ваљак за пат: слика 4
BOMAG BW 161 AD-50 - Tier2 - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Ваљак за пат: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

BOMAG BW 161 AD-50 - Tier2 - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING

Ваљак за пат
Ново20223 чНето тежина: 10200 kg135 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 10ден
Прашајте за цена
Ново20223 чНето тежина: 10200 kg135 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
New Holland B110B TC - Tier-3 - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING - Ровокопач: слика 1

New Holland B110B TC - Tier-3 - NOT FOR SALE IN THE EU/NO CE MARKING

Ровокопач
Ново20233 чНето тежина: 9070 kg98 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 10ден
Прашајте за цена
Ново20233 чНето тежина: 9070 kg98 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
Komatsu HM 300-5EO - Зглобен истоварувач: слика 1
Komatsu HM 300-5EO - Зглобен истоварувач: слика 2
Komatsu HM 300-5EO - Зглобен истоварувач: слика 3
Komatsu HM 300-5EO - Зглобен истоварувач: слика 4
Komatsu HM 300-5EO - Зглобен истоварувач: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Komatsu HM 300-5EO

Зглобен истоварувач
2021737 чНето тежина: 25400 kgКорисна носивост: 28000 kg332 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 10ден
Прашајте за цена
2021737 чНето тежина: 25400 kgКорисна носивост: 28000 kg332 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
JCB JS 300 NLC - Багер гасеничар: слика 1
JCB JS 300 NLC - Багер гасеничар: слика 2
JCB JS 300 NLC - Багер гасеничар: слика 3
JCB JS 300 NLC - Багер гасеничар: слика 4
JCB JS 300 NLC - Багер гасеничар: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

JCB JS 300 NLC

Багер гасеничар
2015Нето тежина: 31013 kg217 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 10ден

159 500EUR

Цена без ДДВ

  • ≈ 9 817 256 MKD
  • ≈ 173 234 USD
2015Нето тежина: 31013 kg217 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
Ponsse Buffalo active Frame - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Buffalo active Frame - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Buffalo active Frame - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Buffalo active Frame - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Buffalo active Frame - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Ponsse Buffalo active Frame

Пренесувач на стебла
Ново2023257 чНето тежина: 19800 kgКорисна носивост: 14000 kg281 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 10ден
Прашајте за цена
Ново2023257 чНето тежина: 19800 kgКорисна носивост: 14000 kg281 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
New Holland T7.225 AutoCommand - Трактор: слика 1
New Holland T7.225 AutoCommand - Трактор: слика 2
New Holland T7.225 AutoCommand - Трактор: слика 3
New Holland T7.225 AutoCommand - Трактор: слика 4
New Holland T7.225 AutoCommand - Трактор: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

New Holland T7.225 AutoCommand

Трактор
Ново20163317 чНето тежина: 11500 kg221 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
Ново20163317 чНето тежина: 11500 kg221 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
Hidromek HMK 640WL - Euro5/Tier4f - Натоварувач на тркала: слика 1
Hidromek HMK 640WL - Euro5/Tier4f - Натоварувач на тркала: слика 2
Hidromek HMK 640WL - Euro5/Tier4f - Натоварувач на тркала: слика 3
Hidromek HMK 640WL - Euro5/Tier4f - Натоварувач на тркала: слика 4

Hidromek HMK 640WL - Euro5/Tier4f

Натоварувач на тркала
Ново2023143 чНето тежина: 26300 kg318 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
Ново2023143 чНето тежина: 26300 kg318 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 19
1 / 19
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.