Користени и нови Зглобни автобуси за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 4
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 1
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 2
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 3
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 4
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

MAN A 23 Lion´s City

Зглобен автобус
2006550000 kmЕвро 4
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 10721

9 900EUR

 • ≈ 610 124 MKD
 • ≈ 10 616 USD
2006550000 kmЕвро 4
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 1
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 2
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 3
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 4
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

MAN A 23 Lion´s City

Зглобен автобус
20061060122 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 6денБрој на оглас 10064

4 900EUR

 • ≈ 301 980 MKD
 • ≈ 5 254 USD
20061060122 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Volvo 7700/7000 A - Зглобен автобус: слика 1
Volvo 7700/7000 A - Зглобен автобус: слика 2
Volvo 7700/7000 A - Зглобен автобус: слика 3
Volvo 7700/7000 A - Зглобен автобус: слика 4
Volvo 7700/7000 A - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Volvo 7700/7000 A

Зглобен автобус
2007550000 kmЕвро 5Број на седишта: 47
Германија, Werner-Siemens-Straße 100, 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 7ден

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 610 124 MKD
 • ≈ 10 616 USD
2007550000 kmЕвро 5Број на седишта: 47
Германија, Werner-Siemens-Straße 100, 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes Citaro O 530 G CNG - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes Citaro O 530 G CNG - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes Citaro O 530 G CNG - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes Citaro O 530 G CNG - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes Citaro O 530 G CNG - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Mercedes Citaro O 530 G CNG

Зглобен автобус
2010654705 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 9денБрој на оглас 10266

24 500EUR

 • ≈ 1 509 903 MKD
 • ≈ 26 272 USD
2010654705 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Mercedes-Benz O530 G/ A23

Зглобен автобус
2014465000 kmЕвро 6Број на седишта: 41
Германија, Werner-Siemens-Straße 100, 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 12ден

138 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 8 504 760 MKD
 • ≈ 147 981 USD
2014465000 kmЕвро 6Број на седишта: 41
Германија, Werner-Siemens-Straße 100, 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes-Benz O530 G/ A23 - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Mercedes-Benz O530 G/ A23

Зглобен автобус
2014475000 kmЕвро 6Број на седишта: 41
Германија, Werner-Siemens-Straße 100, 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 12ден

138 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 8 504 760 MKD
 • ≈ 147 981 USD
2014475000 kmЕвро 6Број на седишта: 41
Германија, Werner-Siemens-Straße 100, 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Mercedes Citaro O 530 G

Зглобен автобус
2009823860 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 10691

15 000EUR

 • ≈ 924 430 MKD
 • ≈ 16 084 USD
2009823860 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Mercedes Citaro O 530 G

Зглобен автобус
2007833545 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 10700

29 000EUR

 • ≈ 1 787 232 MKD
 • ≈ 31 097 USD
2007833545 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 1
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 2
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 3
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 4
MAN A 23 Lion´s City - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

MAN A 23 Lion´s City

Зглобен автобус
2008993894 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 10636

15 900EUR

 • ≈ 979 896 MKD
 • ≈ 17 050 USD
2008993894 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Solaris Urbino 18 - Зглобен автобус: слика 1
Solaris Urbino 18 - Зглобен автобус: слика 2
Solaris Urbino 18 - Зглобен автобус: слика 3
Solaris Urbino 18 - Зглобен автобус: слика 4
Solaris Urbino 18 - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Solaris Urbino 18

Зглобен автобус
2011712180 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 10690

49 000EUR

 • ≈ 3 019 806 MKD
 • ≈ 52 544 USD
2011712180 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz O5Citaro G C2 (Original Euro6, DE-Bus) - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes-Benz O5Citaro G C2 (Original Euro6, DE-Bus) - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes-Benz O5Citaro G C2 (Original Euro6, DE-Bus) - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes-Benz O5Citaro G C2 (Original Euro6, DE-Bus) - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes-Benz O5Citaro G C2 (Original Euro6, DE-Bus) - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Mercedes-Benz O5Citaro G C2 (Original Euro6, DE-Bus)

Зглобен автобус
2013506000 kmЕвро 6Број на седишта: 40
Германија, Andreas Meyer Strasse 1 DE - 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 18денБрој на оглас o530G c2 107

137 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 8 443 131 MKD
 • ≈ 146 909 USD
2013506000 kmЕвро 6Број на седишта: 40
Германија, Andreas Meyer Strasse 1 DE - 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes Citaro O 530 G CNG - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes Citaro O 530 G CNG - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes Citaro O 530 G CNG - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes Citaro O 530 G CNG - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes Citaro O 530 G CNG - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Mercedes Citaro O 530 G CNG

Зглобен автобус
2008772728 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 19денБрој на оглас 10239

19 900EUR

 • ≈ 1 226 411 MKD
 • ≈ 21 339 USD
2008772728 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Mercedes Citaro O 530 G

Зглобен автобус
2008731581 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 20денБрој на оглас 10703

29 500EUR

 • ≈ 1 818 046 MKD
 • ≈ 31 633 USD
2008731581 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes Citaro O 530 G - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Mercedes Citaro O 530 G

Зглобен автобус
2008781758 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 20денБрој на оглас 10699

29 500EUR

 • ≈ 1 818 046 MKD
 • ≈ 31 633 USD
2008781758 kmЕвро 5
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Conecto G (LF) - 40 Sitze + 101 Stehpl. + 1 Rollstuhl - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes-Benz Conecto G (LF) - 40 Sitze + 101 Stehpl. + 1 Rollstuhl - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes-Benz Conecto G (LF) - 40 Sitze + 101 Stehpl. + 1 Rollstuhl - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes-Benz Conecto G (LF) - 40 Sitze + 101 Stehpl. + 1 Rollstuhl - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes-Benz Conecto G (LF) - 40 Sitze + 101 Stehpl. + 1 Rollstuhl - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

Mercedes-Benz Conecto G (LF) - 40 Sitze + 101 Stehpl. + 1 Rollstuhl

Зглобен автобус
2014516122 kmЕвро 6Број на седишта: 40 + 1 + 101
Германија, Wittenburg
Објавено: 22денБрој на оглас exbusst8053

115 000EUR

 • ≈ 7 087 300 MKD
 • ≈ 123 317 USD
2014516122 kmЕвро 6Број на седишта: 40 + 1 + 101
Германија, Wittenburg
Контактирајте го продавачот
Neoplan Centroliner - Зглобен автобус: слика 1
Neoplan Centroliner - Зглобен автобус: слика 2
Neoplan Centroliner - Зглобен автобус: слика 3
Neoplan Centroliner - Зглобен автобус: слика 4
Neoplan Centroliner - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Neoplan Centroliner

Зглобен автобус
2004270337 kmЕвро 3
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 26денБрој на оглас 9482

9 900EUR

 • ≈ 610 124 MKD
 • ≈ 10 616 USD
2004270337 kmЕвро 3
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Volvo 8900 A - Зглобен автобус: слика 1
Volvo 8900 A - Зглобен автобус: слика 2
Volvo 8900 A - Зглобен автобус: слика 3
Volvo 8900 A - Зглобен автобус: слика 4
Volvo 8900 A - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Volvo 8900 A

Зглобен автобус
2013780000 kmЕвро 5Број на седишта: 56
Германија, Werner-Siemens-Straße 100, 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 26ден
Прашајте за цена
2013780000 kmЕвро 5Број на седишта: 56
Германија, Werner-Siemens-Straße 100, 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
MAN Lion's City GL - Зглобен автобус: слика 1
MAN Lion's City GL - Зглобен автобус: слика 2
MAN Lion's City GL - Зглобен автобус: слика 3
MAN Lion's City GL - Зглобен автобус: слика 4
MAN Lion's City GL - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

MAN Lion's City GL

Зглобен автобус
2014558773 kmЕвро 6Број на седишта: 50
Италија, Olgiate Comasco
Објавено: 1мес 2ден
Прашајте за цена
2014558773 kmЕвро 6Број на седишта: 50
Италија, Olgiate Comasco
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz O530 G - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes-Benz O530 G - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes-Benz O530 G - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes-Benz O530 G - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes-Benz O530 G - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Mercedes-Benz O530 G

Зглобен автобус
2008750242 kmЕвро 5Број на седишта: 49
Италија, Olgiate Comasco
Објавено: 1мес 2ден
Прашајте за цена
2008750242 kmЕвро 5Број на седишта: 49
Италија, Olgiate Comasco
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz O 530 G - Зглобен автобус: слика 1
Mercedes-Benz O 530 G - Зглобен автобус: слика 2
Mercedes-Benz O 530 G - Зглобен автобус: слика 3
Mercedes-Benz O 530 G - Зглобен автобус: слика 4
Mercedes-Benz O 530 G - Зглобен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Mercedes-Benz O 530 G

Зглобен автобус
2008752530 kmЕвро 5Број на седишта: 55
Италија, Olgiate Comasco
Објавено: 1мес 2ден
Прашајте за цена
2008752530 kmЕвро 5Број на седишта: 55
Италија, Olgiate Comasco
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 4
1 / 4
T1 new listing page - Зглобни автобуси
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.