Користени и нови Приградски автобуси за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Приградски автобуси


   Страница 1 од 10 1/10   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Mercedes-Benz Integro, intercity / suburban - Приградски автобус
4 500 EUR
Цена без ДДВ
VOLVO B12B VEST CONTRAST KLIIMA EURO5  - Приградски автобус
12 300 EUR
Цена без ДДВ
Iveco Irisbus/Crosway/5x  - Приградски автобус: слика 1
Iveco Irisbus/Crosway/5x  - Приградски автобус: слика 2
Iveco Irisbus/Crosway/5x  - Приградски автобус: слика 3
Iveco Irisbus/Crosway/5x  - Приградски автобус: слика 4
Iveco Irisbus/Crosway/5x  - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Iveco Irisbus/Crosway/5x

2013 530 000 km Дизел 330 hp Број на седишта: 51
Германија, Hamburg
Објавено: 16ден

27 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 530 000 km Дизел 330 hp Број на седишта: 51
Германија, Hamburg
email Контактирајте го продавачот
Toyota Coaster - Приградски автобус: слика 1
Toyota Coaster - Приградски автобус: слика 2
Toyota Coaster - Приградски автобус: слика 3
Toyota Coaster - Приградски автобус: слика 4
Toyota Coaster - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Toyota Coaster

Број на седишта: 18
Кина, Shanghai
Објавено: 1мес 10ден

13 061 EUR

star
Број на седишта: 18
Кина, Shanghai
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Integro, intercity / suburban - Приградски автобус: слика 1
Mercedes-Benz Integro, intercity / suburban - Приградски автобус: слика 2
Mercedes-Benz Integro, intercity / suburban - Приградски автобус: слика 3
Mercedes-Benz Integro, intercity / suburban - Приградски автобус: слика 4
Mercedes-Benz Integro, intercity / suburban - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Mercedes-Benz Integro, intercity / suburban

2000 1 087 230 km Нето тежина: 11 750 kg Бруто тежина: 18 500 kg Дизел 246 hp 2-оски Број на седишта: 55
Литванија, Visaginas
Објавено: 12час 23мин

4 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2000 1 087 230 km Нето тежина: 11 750 kg Бруто тежина: 18 500 kg Дизел 246 hp 2-оски Број на седишта: 55
Литванија, Visaginas
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Vario - Приградски автобус: слика 1
Mercedes-Benz Vario - Приградски автобус: слика 2
Mercedes-Benz Vario - Приградски автобус: слика 3
Mercedes-Benz Vario - Приградски автобус: слика 4
Mercedes-Benz Vario - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz Vario

2002 399 137 km Нето тежина: 5 180 kg Бруто тежина: 7 490 kg Дизел 147 hp Број на седишта: 26
Литванија, Vilnius
Објавено: 12час 26мин

6 500 EUR

star
2002 399 137 km Нето тежина: 5 180 kg Бруто тежина: 7 490 kg Дизел 147 hp Број на седишта: 26
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Irisbus PROWAY - Приградски автобус: слика 1
Irisbus PROWAY - Приградски автобус: слика 2
Irisbus PROWAY - Приградски автобус: слика 3
Irisbus PROWAY - Приградски автобус: слика 4
Irisbus PROWAY - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Irisbus PROWAY

2012 94 000 km 214 hp 2-оски Број на седишта: 33
Полска, BODZENTYN
Објавено: 16час 16мин

40 620 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 94 000 km 214 hp 2-оски Број на седишта: 33
Полска, BODZENTYN
email Контактирајте го продавачот
Otokar MAN OTOKAR VECTIO 240S 41+21 OSOB [ Copy ] - Приградски автобус: слика 1
Otokar MAN OTOKAR VECTIO 240S 41+21 OSOB [ Copy ] - Приградски автобус: слика 2
Otokar MAN OTOKAR VECTIO 240S 41+21 OSOB [ Copy ] - Приградски автобус: слика 3
Otokar MAN OTOKAR VECTIO 240S 41+21 OSOB [ Copy ] - Приградски автобус: слика 4
Otokar MAN OTOKAR VECTIO 240S 41+21 OSOB [ Copy ] - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Otokar MAN OTOKAR VECTIO 240S 41+21 OSOB [ Copy ]

2009 337 000 km Нето тежина: 8 950 kg Бруто тежина: 13 500 kg Дизел 235 hp Број на седишта: 41 +21
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 1ден

32 350 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 337 000 km Нето тежина: 8 950 kg Бруто тежина: 13 500 kg Дизел 235 hp Број на седишта: 41 +21
Полска, Tarnobrzeg
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SPRINTER 516 OSOB 20+7 [ Copy ] - Приградски автобус: слика 1
Mercedes-Benz SPRINTER 516 OSOB 20+7 [ Copy ] - Приградски автобус: слика 2
Mercedes-Benz SPRINTER 516 OSOB 20+7 [ Copy ] - Приградски автобус: слика 3
Mercedes-Benz SPRINTER 516 OSOB 20+7 [ Copy ] - Приградски автобус: слика 4
Mercedes-Benz SPRINTER 516 OSOB 20+7 [ Copy ] - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Mercedes-Benz SPRINTER 516 OSOB 20+7 [ Copy ]

2010 296 000 km Дизел 158 hp Број на седишта: 20+7
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 2ден

19 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 296 000 km Дизел 158 hp Број на седишта: 20+7
Полска, Tarnobrzeg
email Контактирајте го продавачот
MAN Fast Fast A91/ 60 miejsc / CENA:89000złNetto - Приградски автобус: слика 1
MAN Fast Fast A91/ 60 miejsc / CENA:89000złNetto - Приградски автобус: слика 2
MAN Fast Fast A91/ 60 miejsc / CENA:89000złNetto - Приградски автобус: слика 3
MAN Fast Fast A91/ 60 miejsc / CENA:89000złNetto - Приградски автобус: слика 4
MAN Fast Fast A91/ 60 miejsc / CENA:89000złNetto - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

MAN Fast Fast A91/ 60 miejsc / CENA:89000złNetto

2011 331 000 km Дизел 280 hp 2-оски
Полска, 72-300 GRYFICE
Објавено: 2ден

19 224.62 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 331 000 km Дизел 280 hp 2-оски
Полска, 72-300 GRYFICE
email Контактирајте го продавачот
Irisbus Recreo /automat/ /60 miejsc / Cena:33000 zł netto - Приградски автобус: слика 1
Irisbus Recreo /automat/ /60 miejsc / Cena:33000 zł netto - Приградски автобус: слика 2
Irisbus Recreo /automat/ /60 miejsc / Cena:33000 zł netto - Приградски автобус: слика 3
Irisbus Recreo /automat/ /60 miejsc / Cena:33000 zł netto - Приградски автобус: слика 4
Irisbus Recreo /automat/ /60 miejsc / Cena:33000 zł netto - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Irisbus Recreo /automat/ /60 miejsc / Cena:33000 zł netto

2006 407 000 km Дизел 280 hp 2-оски
Полска, 72-300 GRYFICE
Објавено: 2ден

7 128.23 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 407 000 km Дизел 280 hp 2-оски
Полска, 72-300 GRYFICE
email Контактирајте го продавачот
Temsa Tourmalin/ KLIMA / Euro5 /61 miejsc / Cena 109000zł netto - Приградски автобус: слика 1
Temsa Tourmalin/ KLIMA / Euro5 /61 miejsc / Cena 109000zł netto - Приградски автобус: слика 2
Temsa Tourmalin/ KLIMA / Euro5 /61 miejsc / Cena 109000zł netto - Приградски автобус: слика 3
Temsa Tourmalin/ KLIMA / Euro5 /61 miejsc / Cena 109000zł netto - Приградски автобус: слика 4
Temsa Tourmalin/ KLIMA / Euro5 /61 miejsc / Cena 109000zł netto - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Temsa Tourmalin/ KLIMA / Euro5 /61 miejsc / Cena 109000zł netto

2011 201 000 km Дизел 285 hp 2-оски
Полска, 72-300 GRYFICE
Објавено: 2ден

23 544.76 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 201 000 km Дизел 285 hp 2-оски
Полска, 72-300 GRYFICE
email Контактирајте го продавачот
MAN JUMBO - Приградски автобус: слика 1
MAN JUMBO - Приградски автобус: слика 2
MAN JUMBO - Приградски автобус: слика 3
MAN JUMBO - Приградски автобус: слика 4
MAN JUMBO - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

MAN JUMBO

2009 251 972 km ТНГ 27 hp Број на седишта: 70
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 297138

5 000 EUR

gavel Аукција
star
2009 251 972 km ТНГ 27 hp Број на седишта: 70
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Setra S415 - Приградски автобус: слика 1
Setra S415 - Приградски автобус: слика 2
Setra S415 - Приградски автобус: слика 3
Setra S415 - Приградски автобус: слика 4
Setra S415 - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Setra S415

2008 754 782 km ТНГ Број на седишта: 49
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 296887

24 311 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2008 754 782 km ТНГ Број на седишта: 49
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Irisbus CROSSWAY - Приградски автобус: слика 1
Irisbus CROSSWAY - Приградски автобус: слика 2
Irisbus CROSSWAY - Приградски автобус: слика 3
Irisbus CROSSWAY - Приградски автобус: слика 4
Irisbus CROSSWAY - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Irisbus CROSSWAY

2007 280 000 km Број на седишта: 53
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 296877

1 845 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2007 280 000 km Број на седишта: 53
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Irisbus CROSSWAY - Приградски автобус: слика 1
Irisbus CROSSWAY - Приградски автобус: слика 2
Irisbus CROSSWAY - Приградски автобус: слика 3
Irisbus CROSSWAY - Приградски автобус: слика 4
Irisbus CROSSWAY - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Irisbus CROSSWAY

2011 824 442 km ТНГ Број на седишта: 59
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 296894

1 737 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2011 824 442 km ТНГ Број на седишта: 59
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Setra S315 - Приградски автобус: слика 1
Setra S315 - Приградски автобус: слика 2
Setra S315 - Приградски автобус: слика 3
Setra S315 - Приградски автобус: слика 4
Setra S315 - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Setra S315

2007 418 530 km ТНГ 31 hp Број на седишта: 59+1
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 296891

8 847 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2007 418 530 km ТНГ 31 hp Број на седишта: 59+1
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz INTEGRO - Приградски автобус: слика 1
Mercedes-Benz INTEGRO - Приградски автобус: слика 2
Mercedes-Benz INTEGRO - Приградски автобус: слика 3
Mercedes-Benz INTEGRO - Приградски автобус: слика 4
Mercedes-Benz INTEGRO - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz INTEGRO

2009 978 342 km ТНГ Број на седишта: 55+4
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 296898

5 775 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2009 978 342 km ТНГ Број на седишта: 55+4
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Irisbus ARWAY - Приградски автобус: слика 1
Irisbus ARWAY - Приградски автобус: слика 2
Irisbus ARWAY - Приградски автобус: слика 3
Irisbus ARWAY - Приградски автобус: слика 4
Irisbus ARWAY - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Irisbus ARWAY

2010 785 000 km ТНГ Број на седишта: 59
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 296895

1 654 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2010 785 000 km ТНГ Број на седишта: 59
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz INTEGRO - Приградски автобус: слика 1
Mercedes-Benz INTEGRO - Приградски автобус: слика 2
Mercedes-Benz INTEGRO - Приградски автобус: слика 3
Mercedes-Benz INTEGRO - Приградски автобус: слика 4
Mercedes-Benz INTEGRO - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz INTEGRO

2008 863 164 km ТНГ Број на седишта: 59
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 296896

5 513 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2008 863 164 km ТНГ Број на седишта: 59
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5 - Приградски автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5 - Приградски автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5 - Приградски автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5 - Приградски автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5 - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5

2010 490 000 km Нето тежина: 3 225 kg Бруто тежина: 5 000 kg Дизел 107 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
Објавено: 4ден Број на оглас 163658

11 900 EUR

star
2010 490 000 km Нето тежина: 3 225 kg Бруто тежина: 5 000 kg Дизел 107 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place - Приградски автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place - Приградски автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place - Приградски автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place - Приградски автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place

2009 300 000 km Нето тежина: 3 610 kg Бруто тежина: 5 000 kg Дизел 147 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 20
Литванија, Vilnius
Објавено: 4ден Број на оглас 127482

11 400 EUR

star
2009 300 000 km Нето тежина: 3 610 kg Бруто тежина: 5 000 kg Дизел 147 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 20
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4 - Приградски автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4 - Приградски автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4 - Приградски автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4 - Приградски автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4 - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4

2009 420 000 km Нето тежина: 3 880 kg Бруто тежина: 5 500 kg Дизел 108 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
Објавено: 4ден Број на оглас 163655

10 900 EUR

star
2009 420 000 km Нето тежина: 3 880 kg Бруто тежина: 5 500 kg Дизел 108 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Medio 30 Seat - Приградски автобус: слика 1
Mercedes-Benz Medio 30 Seat - Приградски автобус: слика 2
Mercedes-Benz Medio 30 Seat - Приградски автобус: слика 3
Mercedes-Benz Medio 30 Seat - Приградски автобус: слика 4
Mercedes-Benz Medio 30 Seat - Приградски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Mercedes-Benz Medio 30 Seat

2005 340 000 km Нето тежина: 6 030 kg Бруто тежина: 8 200 kg Дизел 147 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 30
Литванија, Vilnius
Објавено: 4ден Број на оглас 173708

9 500 EUR

star
2005 340 000 km Нето тежина: 6 030 kg Бруто тежина: 8 200 kg Дизел 147 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 30
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 10   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Buses - Suburban buses
t1 old