Користени и нови Патнички вагони автобуси за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Патнички вагони автобуси

325
Погледнете Автобуси на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 17
Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater - Патнички вагон автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater - Патнички вагон автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater - Патнички вагон автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater - Патнички вагон автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Mercedes-Benz Sprinter 616 Sunset 23-Seater

Патнички вагон автобус
2007800000 km4x2Евро 3Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
Објавено: 1час 24минБрој на оглас 181758

16 900EUR

 • ≈ 1 041 525 MKD
 • ≈ 18 122 USD
2007800000 km4x2Евро 3Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater - Патнички вагон автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater - Патнички вагон автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater - Патнички вагон автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater - Патнички вагон автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Mercedes-Benz Sprinter 516 - VIP - Avestark - 17 Seater

Патнички вагон автобус
2012350000 km4x2Евро 5Број на седишта: 17
Литванија, Vilnius
Објавено: 1час 25минБрој на оглас 185780

19 900EUR

 • ≈ 1 226 411 MKD
 • ≈ 21 339 USD
2012350000 km4x2Евро 5Број на седишта: 17
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5 - Патнички вагон автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5 - Патнички вагон автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5 - Патнички вагон автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5 - Патнички вагон автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5 - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Mercedes-Benz Sprinter 516 - 17-seater - Euro5

Патнички вагон автобус
2012400000 km4x2Евро 5Број на седишта: 14
Литванија, Vilnius
Објавено: 1час 25минБрој на оглас 186787

16 900EUR

 • ≈ 1 041 525 MKD
 • ≈ 18 122 USD
2012400000 km4x2Евро 5Број на седишта: 14
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Setra S 516 HD/2 - Патнички вагон автобус: слика 1
Setra S 516 HD/2 - Патнички вагон автобус: слика 2
Setra S 516 HD/2 - Патнички вагон автобус: слика 3
Setra S 516 HD/2 - Патнички вагон автобус: слика 4
Setra S 516 HD/2 - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Setra S 516 HD/2

Патнички вагон автобус
20151068219 kmЕвро 6
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 3час 13минБрој на оглас 10725

169 000EUR

 • ≈ 10 415 250 MKD
 • ≈ 181 223 USD
20151068219 kmЕвро 6
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz - Патнички вагон автобус: слика 1
Mercedes-Benz - Патнички вагон автобус: слика 2
Mercedes-Benz - Патнички вагон автобус: слика 3
Mercedes-Benz - Патнички вагон автобус: слика 4
Mercedes-Benz - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Mercedes-Benz

Патнички вагон автобус
2010640765 kmЕвро 5Број на седишта: 50 53
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 23час 25минБрој на оглас 331217

57 882EUR

Аукција
 • ≈ 3 567 192 MKD
 • ≈ 62 068 USD
2010640765 kmЕвро 5Број на седишта: 50 53
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Irisbus ARWAY - Патнички вагон автобус: слика 1
Irisbus ARWAY - Патнички вагон автобус: слика 2
Irisbus ARWAY - Патнички вагон автобус: слика 3
Irisbus ARWAY - Патнички вагон автобус: слика 4
Irisbus ARWAY - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Irisbus ARWAY

Патнички вагон автобус
2007325084 kmЕвро 4Број на седишта: 55
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 23час 35минБрој на оглас 331213

13 249EUR

Аукција
 • ≈ 816 518 MKD
 • ≈ 14 207 USD
2007325084 kmЕвро 4Број на седишта: 55
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz O 519 CDI Sprinter*21 Sitze*EURO 6*Klima*TV*Lift - Патнички вагон автобус: слика 1
Mercedes-Benz O 519 CDI Sprinter*21 Sitze*EURO 6*Klima*TV*Lift - Патнички вагон автобус: слика 2
Mercedes-Benz O 519 CDI Sprinter*21 Sitze*EURO 6*Klima*TV*Lift - Патнички вагон автобус: слика 3
Mercedes-Benz O 519 CDI Sprinter*21 Sitze*EURO 6*Klima*TV*Lift - Патнички вагон автобус: слика 4
Mercedes-Benz O 519 CDI Sprinter*21 Sitze*EURO 6*Klima*TV*Lift - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz O 519 CDI Sprinter*21 Sitze*EURO 6*Klima*TV*Lift

Патнички вагон автобус
2016338166 kmЕвро 6Број на седишта: 21
Германија, Billbrookdeich 203, 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 23час 41минБрој на оглас 7015

49 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 075 272 MKD
 • ≈ 53 509 USD
2016338166 kmЕвро 6Број на седишта: 21
Германија, Billbrookdeich 203, 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Setra S 517 HDH - Патнички вагон автобус: слика 1
Setra S 517 HDH - Патнички вагон автобус: слика 2
Setra S 517 HDH - Патнички вагон автобус: слика 3
Setra S 517 HDH - Патнички вагон автобус: слика 4
Setra S 517 HDH - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Setra S 517 HDH

Патнички вагон автобус
2015765769 kmЕвро 6
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 10643

269 000EUR

 • ≈ 16 578 120 MKD
 • ≈ 288 456 USD
2015765769 kmЕвро 6
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
IVECO MAGELYS - Патнички вагон автобус: слика 1
IVECO MAGELYS - Патнички вагон автобус: слика 2
IVECO MAGELYS - Патнички вагон автобус: слика 3
IVECO MAGELYS - Патнички вагон автобус: слика 4
IVECO MAGELYS - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

IVECO MAGELYS

Патнички вагон автобус
2019504335 kmЕвро 6Број на седишта: 57
Италија, Olgiate Comasco
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
2019504335 kmЕвро 6Број на седишта: 57
Италија, Olgiate Comasco
Контактирајте го продавачот
Scania Irizar - Патнички вагон автобус: слика 1
Scania Irizar - Патнички вагон автобус: слика 2
Scania Irizar - Патнички вагон автобус: слика 3
Scania Irizar - Патнички вагон автобус: слика 4
Scania Irizar - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (37)

Scania Irizar

Патнички вагон автобус
2006660968 km4x2Евро 4Број на седишта: 52
Литванија, Vilnius
Објавено: 1денБрој на оглас 209881

26 900EUR

 • ≈ 1 657 812 MKD
 • ≈ 28 845 USD
2006660968 km4x2Евро 4Број на седишта: 52
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 519 -VIP- 17 places - Патнички вагон автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 -VIP- 17 places - Патнички вагон автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 -VIP- 17 places - Патнички вагон автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 -VIP- 17 places - Патнички вагон автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 -VIP- 17 places - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Mercedes-Benz Sprinter 519 -VIP- 17 places

Патнички вагон автобус
2010530000 km4x2Евро 5Број на седишта: 17
Литванија, Vilnius
Објавено: 1денБрој на оглас 208878

19 400EUR

 • ≈ 1 195 596 MKD
 • ≈ 20 803 USD
2010530000 km4x2Евро 5Број на седишта: 17
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Vario 818 Sunrider Ferqui - 30 places - Патнички вагон автобус: слика 1
Mercedes-Benz Vario 818 Sunrider Ferqui - 30 places - Патнички вагон автобус: слика 2
Mercedes-Benz Vario 818 Sunrider Ferqui - 30 places - Патнички вагон автобус: слика 3
Mercedes-Benz Vario 818 Sunrider Ferqui - 30 places - Патнички вагон автобус: слика 4
Mercedes-Benz Vario 818 Sunrider Ferqui - 30 places - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

Mercedes-Benz Vario 818 Sunrider Ferqui - 30 places

Патнички вагон автобус
2007650000 km4x2Евро 4Број на седишта: 30
Литванија, Vilnius
Објавено: 1денБрој на оглас 208879

29 900EUR

 • ≈ 1 842 698 MKD
 • ≈ 32 062 USD
2007650000 km4x2Евро 4Број на седишта: 30
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Neoplan P25 - Патнички вагон автобус: слика 1
Neoplan P25 - Патнички вагон автобус: слика 2
Neoplan P25 - Патнички вагон автобус: слика 3
Neoplan P25 - Патнички вагон автобус: слика 4
Neoplan P25 - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Neoplan P25

Патнички вагон автобус
2006957147 km4x2
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

22 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 392 808 MKD
 • ≈ 24 234 USD
2006957147 km4x2
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
IVECO MAGELYS HD/ SPROWADZONY Z FRANCJI/ EURO 6 - Патнички вагон автобус: слика 1
IVECO MAGELYS HD/ SPROWADZONY Z FRANCJI/ EURO 6 - Патнички вагон автобус: слика 2
IVECO MAGELYS HD/ SPROWADZONY Z FRANCJI/ EURO 6 - Патнички вагон автобус: слика 3
IVECO MAGELYS HD/ SPROWADZONY Z FRANCJI/ EURO 6 - Патнички вагон автобус: слика 4
IVECO MAGELYS HD/ SPROWADZONY Z FRANCJI/ EURO 6 - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

IVECO MAGELYS HD/ SPROWADZONY Z FRANCJI/ EURO 6

Патнички вагон автобус
2017351000 kmЕвро 6Број на седишта: 59
Полска, BODZENTYN
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
2017351000 kmЕвро 6Број на седишта: 59
Полска, BODZENTYN
Контактирајте го продавачот
Setra 511 HD - Патнички вагон автобус: слика 1
Setra 511 HD - Патнички вагон автобус: слика 2
Setra 511 HD - Патнички вагон автобус: слика 3
Setra 511 HD - Патнички вагон автобус: слика 4
Setra 511 HD - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Setra 511 HD

Патнички вагон автобус
2017505000 kmЕвро 6Број на седишта: 38
Полска, BODZENTYN
Објавено: 1ден

199 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 12 264 111 MKD
 • ≈ 213 393 USD
2017505000 kmЕвро 6Број на седишта: 38
Полска, BODZENTYN
Контактирајте го продавачот
IVECO MAGELYS HD - Патнички вагон автобус: слика 1
IVECO MAGELYS HD - Патнички вагон автобус: слика 2
IVECO MAGELYS HD - Патнички вагон автобус: слика 3
IVECO MAGELYS HD - Патнички вагон автобус: слика 4
IVECO MAGELYS HD - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

IVECO MAGELYS HD

Патнички вагон автобус
2016390000 kmБрој на седишта: 59
Полска, BODZENTYN
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
2016390000 kmБрој на седишта: 59
Полска, BODZENTYN
Контактирајте го продавачот
VDL JONCKHEERE SB4000; 47 seats;Klima; EURO 3; BOOKED UNTIL 26.06 - Патнички вагон автобус: слика 1
VDL JONCKHEERE SB4000; 47 seats;Klima; EURO 3; BOOKED UNTIL 26.06 - Патнички вагон автобус: слика 2
VDL JONCKHEERE SB4000; 47 seats;Klima; EURO 3; BOOKED UNTIL 26.06 - Патнички вагон автобус: слика 3
VDL JONCKHEERE SB4000; 47 seats;Klima; EURO 3; BOOKED UNTIL 26.06 - Патнички вагон автобус: слика 4
VDL JONCKHEERE SB4000; 47 seats;Klima; EURO 3; BOOKED UNTIL 26.06 - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

VDL JONCKHEERE SB4000; 47 seats;Klima; EURO 3; BOOKED UNTIL 26.06

Патнички вагон автобус
2004555300 kmЕвро 3Број на седишта: 47 +driver
Естонија, Keskuse 9, Sauga, Tori vald 85008 Pärnu maakond, Estonia
Објавено: 1денБрој на оглас 1618
Прашајте за цена
2004555300 kmЕвро 3Број на седишта: 47 +driver
Естонија, Keskuse 9, Sauga, Tori vald 85008 Pärnu maakond, Estonia
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 518 Sunset - 20 Seater - Патнички вагон автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 518 Sunset - 20 Seater - Патнички вагон автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 518 Sunset - 20 Seater - Патнички вагон автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 518 Sunset - 20 Seater - Патнички вагон автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 518 Sunset - 20 Seater - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Mercedes-Benz Sprinter 518 Sunset - 20 Seater

Патнички вагон автобус
2008690000 km4x2Евро 4Број на седишта: 20
Литванија, Vilnius
Објавено: 2денБрој на оглас 208880

19 900EUR

 • ≈ 1 226 411 MKD
 • ≈ 21 339 USD
2008690000 km4x2Евро 4Број на седишта: 20
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Setra S 516 HD/2 - Патнички вагон автобус: слика 1
Setra S 516 HD/2 - Патнички вагон автобус: слика 2
Setra S 516 HD/2 - Патнички вагон автобус: слика 3
Setra S 516 HD/2 - Патнички вагон автобус: слика 4
Setra S 516 HD/2 - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Setra S 516 HD/2

Патнички вагон автобус
20161133742 kmЕвро 6
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 10726

169 000EUR

 • ≈ 10 415 250 MKD
 • ≈ 181 223 USD
20161133742 kmЕвро 6
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Setra S 516 HD - Патнички вагон автобус: слика 1
Setra S 516 HD - Патнички вагон автобус: слика 2
Setra S 516 HD - Патнички вагон автобус: слика 3
Setra S 516 HD - Патнички вагон автобус: слика 4
Setra S 516 HD - Патнички вагон автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Setra S 516 HD

Патнички вагон автобус
2017462352 kmЕвро 6
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 10483

249 000EUR

 • ≈ 15 345 546 MKD
 • ≈ 267 010 USD
2017462352 kmЕвро 6
Германија, Rudolf-Diesel-Str. 7, DE-95369 Untersteinach bei Kulmbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 17
1 / 17
T1 new listing page - Патнички вагони автобуси
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.