Минибус Volkswagen TGE 3.180 L4H3 4x4 LED ACC AHK SITZHZ од Германија, 56714 EUR за продажба - ID: 7974789
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK

202314 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 30денБрој на оглас 32_MIX_1

61 252EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 767 959 MKD
 • ≈ 66 286 USD
202314 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ

202317000 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 9денБрој на оглас 136_1

43 605EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 682 392 MKD
 • ≈ 47 189 USD
202317000 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 9
Германија, Sangerhausen
Објавено: 4мес 19денБрој на оглас 80

62 933EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 871 367 MKD
 • ≈ 68 106 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 9
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 9
Германија, Sangerhausen
Објавено: 4мес 19денБрој на оглас 80-1

62 933EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 871 367 MKD
 • ≈ 68 106 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 9
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 1
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 2
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 3
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 4
MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе MAN TGE 3.180 Kombi L3H2 LED ACC NAVI SITZHZ

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 9
Германија, Sangerhausen
Објавено: 4мес 18денБрој на оглас 78

62 933EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 871 367 MKD
 • ≈ 68 106 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 9
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK

202310800 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 1мес 3денБрој на оглас 160_1

44 118EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 713 949 MKD
 • ≈ 47 744 USD
202310800 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK

202315451 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 26денБрој на оглас 105_1

44 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 739 232 MKD
 • ≈ 48 189 USD
202315451 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV SITZHZ

202410 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 1мес 4денБрој на оглас 20_1

44 445EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 734 065 MKD
 • ≈ 48 098 USD
202410 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.160 MIXTO L4H3 ACC RWD LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.160 MIXTO L4H3 ACC RWD LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.160 MIXTO L4H3 ACC RWD LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.160 MIXTO L4H3 ACC RWD LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.160 MIXTO L4H3 ACC RWD LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.160 MIXTO L4H3 ACC RWD LED AHK

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 5
Германија, Sangerhausen
Објавено: 3мес 14денБрој на оглас 77_1

55 454EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 411 291 MKD
 • ≈ 60 012 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 5
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK

2023456 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 4мес 21денБрој на оглас 183_1

46 042EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 832 305 MKD
 • ≈ 49 826 USD
2023456 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот

Минибус, Патничко комбе Volkswagen TGE 3.180 L4H3 4x4 LED ACC AHK SITZHZ

Објавено: 2мес 25ден

Хм, се чини ставка продадена
Минибус, Патничко комбе Volkswagen TGE 3.180 L4H3 4x4 LED ACC AHK SITZHZ: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Минибус, Патничко комбе Volkswagen TGE 3.180 L4H3 4x4 LED ACC AHK SITZHZ: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 2мес 25ден

ПРОДАДЕНО

56 714EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 488 801 MKD
 • ≈ 61 375 USD

15 Декември 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Број на оглас

9_1
Година на производство

2023
Километража

10 km
Боја

сива
Локација

Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

поместување

1968 cc
излезна моќност

177 hp
менувач

автоматски
Шасија/суспензија
погон на сите тркала

ABS - антиблокирачки систем за сопирање

ESP - електронска контрола на стабилноста

спојка на приколката

Кабина/внатрешност
лизгачка врата

светла за магла

електрични прозори

електрични огледала

централна брава

контролор на брзината

серво волан

број на седишта

3
греење на седиштата

воздушни перничиња

радио

bluetooth

систем на навигација

компјутер за патување

Доплнително
имобилизатор

помошник за паркирање

гаранција

сервисна книга

број на претходни сопственици

1
Повеќе информации

Abstandswarner

Armlehne

USB

Stahlfelgen

Spurhalteassistent

Geschwindigkeitsbegrenzer

LED-Tagfahrlicht

Beheizbare Frontscheibe

Notrufsystem

WLAN / Wifi Hotspot

Radio DAB

LED-Scheinwerfer

Müdigkeitswarner

Abstandstempomat

Apple Carplay

Android Auto

Notbremsassistent

Berganfahrassistent

Touchscreen

Sprachsteuerung

 • Berganfahrhilfe
 • Abgaskonzept, EU6 AR
 • Anhängevorrichtung, starr (inkl. Gespannstab.)
 • Eine Abschleppöse vorn
 • Airbag für Fahrer und Beifahrer mit Beifahrer-Airbag-Deaktivierung
 • Außenspiegel, elektrisch einstell-, beheiz- und anklappbar
 • Außenspiegel links & rechts, konvex, mit integrierter LED-Blinkleuchte und Weitwinkelbereich
 • Allradantrieb 4x4
 • Notbremsassistent (für abstandsgeregelten Tempomat ACC bis 160km/h)
 • Gummiboden im Fahrerhaus
 • Elektronisches Stabilisierungsprogramm (ESP) und ABS mit elektr. Differenzialsperre
 • Betriebserlaubnis Nachtrag C40
 • Wegfahrsperre, elektronisch
 • Einparkhilfe vorn und hinten sowie Flankenschutzassistent
 • Einstieggriffe an den Hecksäulen
 • USB Doppelfunktionsmodul 45W
 • Tagfahrlicht
 • Innengeräusch-Dämpfungsmaßnahmen Premium
 • 4. Zyl.Dieselmotor 2,0L Aggr. 03N.G
 • Abstandsgeregelter Tempomat (ACC) mit Geschwindigkeitsbegrenzer und Anhaltefunktion
 • Automatikgetriebe 8-Gang für 4x4
 • Einstieggriff an der Trennwand im Laderaum
 • Klimaanlage Climatic im Fahrerhaus
 • LED-Hauptscheinwerfer mit LED-Tagfahrlicht
 • LED-Innenleuchtenkonzept im Fahrgast-/Laderaum
 • Rückfahrkamera "Rear View"
 • Multifunktions-Lenkrad (3 Speichen)
 • 4 Lautsprecher: 2 Hochtöner, 2 Tieftöner
 • Multifunktionsanzeige "Plus"
 • Müdigkeitserkennung
 • Wired & Wireless App-Connect
 • 4-Zyl.Turbodieselmotor 2,0 l/130 KW (4V) BIT
 • Navigationsgerät-Standard mit Media und Internet Paket
 • Nebelscheinwerfer inkl. Abbiegelicht
 • Online-Dienst, mit OCU, mit Head Unit Codierung, ohne WFS-Verbund
 • 4 Stahlräder 6 1/2 J x 16, in Schwarz
 • MAN Media Van Business
 • 12-V-Steckdose und 2 Becherhalter inder Instrumententafel
 • Ganzjahresreifen
 • Radstand lang 4.490 mm
 • Dreipunkt-Automatiksicherheitsgurte mit Gurthöhenverstellung und elektr. Gurtstraffern vorn
 • Heckflügeltüren mit vergrößertem Öffnungswinkel
 • Seitenscheiben vorn und hinten und Heckscheiben in Wärmeschutzglas
 • 12-V-Steckdosen im Fahrerhaushaus
 • Schwingsitz "ergoComfort" links
 • Beifahrerdoppelsitzbank rechts, mit Staufach und Haltegriff
 • Gurtkontrolle, E-Kontakt im Gurtschloss
 • Sitzbezüge in Stoff "Toronto Grid"
 • Sitzheizung, li.und re.getrennt regelbar,in der 1.Sitzreihe
 • Seitliche Markierungsleuchten
 • Zulassung als 3,5t
 • Start-Stopp-System mit Bremsenergie-Rückgewinnung
 • Spurwechselassistent mit aktivem Spurhalteassistent
 • Seitenwindassistent
 • LNFZ-Ausführung mit bis zu 3 Sitzplätzen
 • Zentralverriegelung mit Funkfernbedienung und Innenbetätigung
 • Trennwand
 • Digitalen Radioempfang (DAB+)
 • Vorderachse, verstärkt (2.100 kg Traglast)
 • Mobiltelefon-Schnittstelle
 • Verzurrösen zur Ladegutsicherung
 • Verbundglas-Frontscheibe in Wärmeschutzverglasung, beheizbar
 • Zulässiges Gesamtgewicht 3.500 kg
 • Zulassung als LKW mit einer N1-Zulassung
 • Scheibenbremsen vorn, 16"
 • Kraftstofftank 75 l
 • Mit Sprachsteuerung
 • MAN Media Van Paket Business Navigation mit 4 Lautsprechern

Gern nehmen wir ihren Gebrauchten in Zahlung. Eine Finanzierung ist bei uns möglich. ANLIEFERUNG GEGEN AUFPREIS!!! Die im Internet gemachten Angaben sind unverbindliche Beschreibungen. Sie stellen keine zugesicherten Eigenschaften dar. Der Verkäufer haftet nicht für Irrtümer, Eingabefehler und Datenübermittlungsfehler / Änderungen vorbehalten.

ПРОДАДЕНО

56 714EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 488 801 MKD
 • ≈ 61 375 USD

15 Декември 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Bus
t1 test archive - RM Automobile M.Reis