Минибус Volkswagen TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB од Германија, 43269 EUR за продажба - ID: 7977094
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 DAB LED AHK

2023456 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 4мес 21денБрој на оглас 183_1

46 042EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 832 305 MKD
 • ≈ 49 826 USD
2023456 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK

202310800 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 1мес 3денБрој на оглас 160_1

44 118EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 713 949 MKD
 • ≈ 47 744 USD
202310800 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED

202240000 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 14денБрој на оглас 176_1

42 008EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 584 151 MKD
 • ≈ 45 461 USD
202240000 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 NAVI AHK LED

202228664 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 14денБрој на оглас 173_1

42 008EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 584 151 MKD
 • ≈ 45 461 USD
202228664 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK

202238479 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 8денБрој на оглас 101_1

41 168EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 532 478 MKD
 • ≈ 44 552 USD
202238479 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 LED DAB SITZHZ

202317000 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 9денБрој на оглас 136_1

43 605EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 682 392 MKD
 • ≈ 47 189 USD
202317000 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 NAVI AHK ACC

202410 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 7денБрој на оглас 215_1

50 412EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 101 129 MKD
 • ≈ 54 555 USD
202410 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAV AHK

202315451 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 26денБрој на оглас 105_1

44 529EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 739 232 MKD
 • ≈ 48 189 USD
202315451 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 22денБрој на оглас 107-02_MIX_1

55 454EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 411 291 MKD
 • ≈ 60 012 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 ACC AHK NAV

202323 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 3мес 15денБрој на оглас 7_1

50 412EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 101 129 MKD
 • ≈ 54 555 USD
202323 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот

Минибус, Патничко комбе Volkswagen TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB

Објавено: 2мес 24ден

Хм, се чини ставка продадена
Минибус, Патничко комбе Volkswagen TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Минибус, Патничко комбе Volkswagen TGE 3.180 Kasten L4H3 ACC NAVI AHK LED DAB: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 2мес 24ден

ПРОДАДЕНО

43 269EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 661 722 MKD
 • ≈ 46 825 USD

23 Февруари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Број на оглас

86_1
Година на производство

2023
Километража

20000 km
Локација

Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

поместување

1968 cc
излезна моќност

177 hp
менувач

автоматски
Шасија/суспензија
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

ESP - електронска контрола на стабилноста

спојка на приколката

Кабина/внатрешност
лизгачка врата

светла за магла

електрични прозори

електрични огледала

централна брава

контролор на брзината

серво волан

број на седишта

3
греење на седиштата

воздушни перничиња

радио

bluetooth

систем на навигација

компјутер за патување

Доплнително
имобилизатор

помошник за паркирање

гаранција

сервисна книга

број на претходни сопственици

1
Повеќе информации

Abstandswarner

USB

Stahlfelgen

Spurhalteassistent

Geschwindigkeitsbegrenzer

LED-Tagfahrlicht

Beheizbare Frontscheibe

Notrufsystem

Radio DAB

LED-Scheinwerfer

Abstandstempomat

Apple Carplay

Android Auto

Notbremsassistent

Berganfahrassistent

Touchscreen

Sprachsteuerung

 • Berganfahrhilfe
 • Abgaskonzept, EU6 AR
 • Anhängevorrichtung, starr (inkl. Gespannstab.)
 • Eine Abschleppöse vorn
 • Airbag für Fahrer und Beifahrer mit Beifahrer-Airbag-Deaktivierung
 • Dachgalerie mit Ablagefächern, zwei 1-DIN Schächten und Leseleuchte
 • Sonnenblenden, klapp- und seitlich schwenkbar
 • Außenspiegel, elektrisch einstell-, beheiz- und anklappbar
 • Boden im Laderaum
 • Außenspiegel links, konvex, mit integrierter LED-Blinkleuchte und Weitwinkelbereich
 • Außenspiegel rechts, konvex, mit integrierter LED-Blinkleuchte und Weitwinkelbereich
 • Frontantrieb
 • Notbremsassistent (für abstandsgeregelten Tempomat ACC bis 160km/h)
 • Gummiboden im Fahrerhaus
 • Holzboden im Laderaum mit Radkastenverkleidung
 • Elektronisches Stabilisierungsprogramm (ESP) und ABS mit elektr. Differenzialsperre
 • Trittstufe hinten, über halbe Breite
 • Betriebserlaubnis Nachtrag C38
 • Wegfahrsperre, elektronisch
 • Einparkhilfe vorn und hinten sowie Flankenschutzassistent
 • Einstieggriffe an den Hecksäulen
 • USB Doppelfunktionsmodul 45W
 • Tagfahrlicht mit Fahrlichtschaltung (automatisch), "Leaving home" und manueller "Coming home"-Funktion
 • Elektr. Klemmleiste und KFG 1
 • 4. Zyl.Dieselmotor 2,0L Aggr. 03N.G
 • Abstandsgeregelter Tempomat (ACC) mit Geschwindigkeitsbegrenzer und Anhaltefunktion
 • Automatikgetriebe 8-Gang
 • Handschuhfach mit abschließbarer Klappe, beleuchtet
 • Einstieggriff an der Trennwand im Laderaum
 • Klimaanlage Climatic im Fahrerhaus
 • LED-Hauptscheinwerfer mit LED-Tagfahrlicht
 • LED-Innenleuchtenkonzept im Fahrgast-/Laderaum
 • Standard-Klimazonen
 • Rückfahrkamera "Rear View"
 • Kühlerschutzgitter, schwarz mit Chromleiste
 • Multifunktions-Lenkrad (3 Speichen)
 • 4 Lautsprecher: 2 Hochtöner, 2 Tieftöner
 • Multifunktionsanzeige "Plus"
 • Wired & Wireless App-Connect
 • 4-Zyl.Turbodieselmotor 2,0 l/130 KW (4V) BIT
 • Navigationsgerät-Standard mit Media und Internet Paket
 • Nebelscheinwerfer inkl. Abbiegelicht
 • Online-Dienst, mit OCU, mit Head Unit Codierung, ohne WFS-Verbund
 • 4 Stahlräder 6 1/2 J x 16, mit 1.050 kg Traglast, in Schwarz
 • MAN Media Van Business
 • 12-V-Steckdose und 2 Becherhalter inder Instrumententafel
 • Ganzjahresreifen
 • Radstand lang 4.490 mm
 • Dreipunkt-Automatiksicherheitsgurte mit Gurthöhenverstellung und elektr. Gurtstraffern vorn
 • Heckflügeltüren mit vergrößertem Öffnungswinkel
 • Seitenscheiben vorn und hinten und Heckscheiben in Wärmeschutzglas
 • 12-V-Steckdosen im Fahrerhaushaus
 • Schwingsitz "ergoComfort" links
 • Beifahrerdoppelsitzbank rechts, mit Staufach und Haltegriff
 • Gurtkontrolle, E-Kontakt im Gurtschloss
 • Sitzbezüge in Stoff "Toronto Grid"
 • Sitzheizung, li.und re.getrennt regelbar,in der 1.Sitzreihe BF-Doppelsitz nur tuersei.Rückenle.
 • Seitliche Markierungsleuchten
 • Zulassung als 3,5t
 • Start-Stopp-System mit Bremsenergie-Rückgewinnung
 • Spurwechselassistent mit aktivem Spurhalteassistent
 • Seitenwindassistent
 • Scheibenwischer-Intervallschaltung mit Licht- und Regensensor
 • LNFZ-Ausführung mit bis zu 3 Sitzplätzen
 • Zentralverriegelung mit Funkfernbedienung und Innenbetätigung
 • Digitalen Radioempfang (DAB+)
 • Vorderachse, verstärkt (2.100 kg Traglast)
 • Mobiltelefon-Schnittstelle
 • Verzurrösen zur Ladegutsicherung
 • Verbundglas-Frontscheibe in Wärmeschutzverglasung, beheizbar
 • Zulässiges Gesamtgewicht 3.500 kg
 • Zulassung als LKW mit einer N1-Zulassung
 • Scheibenbremsen vorn, 16"
 • Kraftstofftank 75 l
 • Mit Sprachsteuerung
 • Scheibenwischer-Intervallschaltung mit Regensensor und automatische Fahrlichtschaltung
 • MAN Media Van Paket Business Navigation mit 4 Lautsprechern
 • Komfort Paket

Gern nehmen wir ihren Gebrauchten in Zahlung. Eine Finanzierung ist bei uns möglich. ANLIEFERUNG GEGEN AUFPREIS!!! Die im Internet gemachten Angaben sind unverbindliche Beschreibungen. Sie stellen keine zugesicherten Eigenschaften dar. Der Verkäufer haftet nicht für Irrtümer, Eingabefehler und Datenübermittlungsfehler / Änderungen vorbehalten.

ПРОДАДЕНО

43 269EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 661 722 MKD
 • ≈ 46 825 USD

23 Февруари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Bus
t1 test archive - RM Automobile M.Reis