Минибус Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 MIXTO 4x4 од Германија, 71420 EUR за продажба - ID: 7969331
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO LED - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO LED - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO LED - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO LED - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO LED - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L4H3 MIXTO LED

2021524 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Објавено: 3мес 9денБрој на оглас 65_1

45 277EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 785 246 MKD
 • ≈ 48 998 USD
2021524 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 MIXTO ACC NAVI

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 22денБрој на оглас 107-02_MIX_1

55 454EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 411 291 MKD
 • ≈ 60 012 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 MIXTO LED PDC - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 MIXTO LED PDC - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 MIXTO LED PDC - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 MIXTO LED PDC - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 MIXTO LED PDC - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L5H3 MIXTO LED PDC

202313 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Објавено: 3мес 3денБрој на оглас 53_1

46 966EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 889 146 MKD
 • ≈ 50 826 USD
202313 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO TEMPOMAT

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 5
Германија, Sangerhausen
Објавено: 8денБрој на оглас 74_1

58 815EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 618 045 MKD
 • ≈ 63 649 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 5
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 9денБрој на оглас 137_1

55 370EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 406 124 MKD
 • ≈ 59 921 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (36)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM ACC

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 9денБрој на оглас 131_1

56 210EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 457 797 MKD
 • ≈ 60 830 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM. ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM. ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM. ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM. ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM. ACC - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 4x4 AUTOM. ACC

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 24денБрој на оглас 29_1

56 681EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 486 771 MKD
 • ≈ 61 340 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L5H3 4x4 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L5H3 4x4 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L5H3 4x4 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L5H3 4x4 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L5H3 4x4 MIXTO ACC NAVI - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L5H3 4x4 MIXTO ACC NAVI

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 5
Германија, Sangerhausen
Објавено: 29денБрој на оглас 171_1

65 462EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 026 940 MKD
 • ≈ 70 842 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 5
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 4x4 AUTOM NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 4x4 AUTOM NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 4x4 AUTOM NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 4x4 AUTOM NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 4x4 AUTOM NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H3 4x4 AUTOM NAV

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Објавено: 3мес 17денБрој на оглас 156_1

57 555EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 540 536 MKD
 • ≈ 62 286 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 L4H3 4x4 MIXTO LED ACC AHK

202314 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Објавено: 2мес 30денБрој на оглас 32_MIX_1

61 252EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 767 959 MKD
 • ≈ 66 286 USD
202314 kmЕвро 6Број на седишта: 6
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 MIXTO 4x4

Објавено: 2мес 26ден

Хм, се чини ставка продадена
Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 MIXTO 4x4: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter/MAN TGE 3.180 Kasten L3H2 MIXTO 4x4: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 2мес 26ден

ПРОДАДЕНО

71 420EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 393 451 MKD
 • ≈ 77 290 USD

18 Декември 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Модел

Број на оглас

115_1
Година на производство

2023
Километража

20 km
Боја

сива
Локација

Германија, Weinbergstraße 6 06526 Sangerhausen, Germany
Мотор/погонска група
емисиона класа

гориво

поместување

1968 cc
излезна моќност

177 hp
менувач

автоматски
Шасија/суспензија
погон на сите тркала

ABS - антиблокирачки систем за сопирање

ESP - електронска контрола на стабилноста

лесни алуминиумски тркала

спојка на приколката

Кабина/внатрешност
лизгачка врата

светла за магла

електрични прозори

електрични огледала

централна брава

паркинг грејач

контролор на брзината

серво волан

број на седишта

5
греење на седиштата

воздушни перничиња

радио

bluetooth

систем на навигација

компјутер за патување

Доплнително
имобилизатор

помошник за паркирање

гаранција

сервисна книга

број на претходни сопственици

1
Повеќе информации

Abstandswarner

Armlehne

USB

Spurhalteassistent

Geschwindigkeitsbegrenzer

LED-Tagfahrlicht

Notrufsystem

WLAN / Wifi Hotspot

Radio DAB

Müdigkeitswarner

LED-Scheinwerfer

Apple Carplay

Abstandstempomat

Android Auto

Beheizbares Lenkrad

Lederlenkrad

Notbremsassistent

Berganfahrassistent

Touchscreen

Sprachsteuerung

Verkehrszeichenerkennung

 • Berganfahrhilfe
 • Abgaskonzept, EU6 AR
 • Eine Abschleppöse vorn
 • Anhängevorrichtung, starr (inkl. Gespannst.)
 • Airbag für Fahrer und Beifahrer mit Beifahrer-Airbag-Deaktivierung
 • Außenspiegel, elektrisch einstell-, beheiz- und anklappbar
 • Außenspiegel links & rechts, konvex, mit integrierter LED-Blinkleuchte und Weitwinkelbereich
 • Allradantrieb 4x4
 • Notbremsassistent (für abstandsgeregelten Tempomat ACC bis 160km/h)
 • Gummiboden im Fahrerhaus
 • Elektronisches Stabilisierungsprogramm (ESP) und ABS mit elektr. Differenzialsperre
 • 230-V-Steckdose im linken Sitzgestell
 • Differentialsperre
 • Betriebserlaubnis Nachtrag C40
 • Wegfahrsperre, elektronisch
 • Einparkhilfe vorn und hinten sowie Flankenschutzassistent
 • Vorbereitung 3er-Sitzbank, in der 2.Sitzre
 • USB Doppelfunktionsmodul 45W
 • Tagfahrlicht mit Fahrlichtschaltung (automatisch), 'Leaving home' und manueller 'Coming home'-Funktion
 • Kastenwagen Plus
 • 4. Zyl.Dieselmotor 2,0L Aggr. 03N.G
 • Abstandsgeregelter Tempomat (ACC) mit Geschwindigkeitsbegrenzer und Anhaltefunktion
 • Automatikgetriebe 8-Gang für 4x4
 • Klimaanlage Climatronic im Fahrerhaus
 • LED-Hauptscheinwerfer mit LED-Tagfahrlicht
 • 2 Standard-Innenleuchten im Fahrgast-/Lader.
 • Kindersicherung im Fahrgastraum
 • Verkehrszeicheninformation
 • Rückfahrkamera 'Rear View'
 • Kühlerschutzgitter, schwarz mit Chromleist
 • Fernlichtassistent 'Light Assist'
 • Multifunktions-Lederlenkrad (3 Speichen}, beheizbar
 • 4 Lautsprecher: 2 Hochtöner, 2 Tieftöner
 • Wired & Wireless App-Connect
 • Multifunktionsanzeige 'Plus'
 • Müdigkeitserkennung
 • 4-Zyl.Turbodieselmotor 2,0 1/130 KW (4V)
 • BIT, Common-Rail Grundmotor ist: TK1/TK4
 • Navigationsgerät-Standard mit Media und Internet Paket
 • Nebelscheinwerfer inkl. Abbiegelicht
 • Online-Dienst, mit OCU, mit Head Unit
 • 4 Leichtmetallräder 6 1/2 J x 17, mit 1.200 kg Traglast, in Silber
 • MAN Media Van Business
 • 12-V-Steckdose und 2 Becherhalter in der Instrumententafel
 • Reifen 235/60 R 17 C 117/115 R, rollwiderstandsoptimiert
 • Sommerreifen
 • Radstand Standard 3.640 mm
 • Dreipunkt-Automatiksicherheitsgurte mit Gurthöhenverstellung und elektr. Gurtstraffern vorn, Rot
 • Seitenscheiben vorn und hinten und Heckscheiben in Wärmeschutzglas
 • Zwei 12-V-Steckdosen im Fahrerhaus
 • Sitz 'Comfort Plus' links
 • Sitz 'Comfort Plus' rechts
 • Gurtkontrolle, E-Kontakt im Gurtschloss, erweiterte Sicherheitsausstattung
 • Sitzheizung, li.und re.getrennt regelbar,in der 1.Sitzreihe BF-Doppelsitz
 • Seitliche Markierungsleuchten
 • Zulassung als 3,5t
 • Start-Stopp-System mit Bremsenergie- Rückgew.
 • Spurwechselassistent
 • Seitenwindassistent
 • Scheibenwischer-lntervallschaltung mit Licht- und Regensensor
 • LNFZ-Ausführung mit bis zu 6 Sitzplätzen
 • Zwischenarretierung zur Öffnungsbegrenzung
 • Digitalen Radioempfang (DAB+)
 • Vorderachse (1.800 kg Traglast)
 • Mobiltelefon-Schnittstelle
 • Verzurrösen zur Ladegutsicherung
 • Verbundglas-Frontscheibe in Wärmeschutzver
 • Zulässiges Gesamtgewicht 3.500 kg
 • Wasser-Zusatzheizung, programmierbar, mit Funkfernbedienung
 • Zulassung als LKW mit einer N1-Zulassung
 • Scheibenbremsen vorn, 16'
 • Kraftstofftank 75 1
 • Schiefergrau R7015
 • Mit Sprachsteuerung
 • Klimaanlage 'Climatronic'
 • MAN Media Van Paket Business Navigation mit 4 Lautsprechern
 • Leichtmetallräder 6 1 /2 J x 17
 • Verteiler Paket Fahrerassistenz
 • Licht & Sicht Paket
 • Kastenwagen Plus, 3er Sitzbank in der 2.Sitzreihe mit integrierter
 • Kunststoff-Trennwand
 • MAN TGE Individual LionS Paket
 • MAN TGE Individual Lions-Lackierung
 • MAN TGE Individual Lions-Sidebar
 • Fahrerhaus Schiefergrau R7015

Gern nehmen wir ihren Gebrauchten in Zahlung. Eine Finanzierung ist bei uns möglich. ANLIEFERUNG GEGEN AUFPREIS!!! Die im Internet gemachten Angaben sind unverbindliche Beschreibungen. Sie stellen keine zugesicherten Eigenschaften dar. Der Verkäufer haftet nicht für Irrtümer, Eingabefehler und Datenübermittlungsfehler / Änderungen vorbehalten.

ПРОДАДЕНО

71 420EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 393 451 MKD
 • ≈ 77 290 USD

18 Декември 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Bus
t1 test archive - RM Automobile M.Reis