Користени и нови Минибуси за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 34
Mercedes-Benz V-Klasse 250 Lang 7 zits Pano 2x Schuifdeur Leder LED Navi Camera Trekhaak Euro6 Personen Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control - Минибус: слика 1
Mercedes-Benz V-Klasse 250 Lang 7 zits Pano 2x Schuifdeur Leder LED Navi Camera Trekhaak Euro6 Personen Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control - Минибус: слика 2
Mercedes-Benz V-Klasse 250 Lang 7 zits Pano 2x Schuifdeur Leder LED Navi Camera Trekhaak Euro6 Personen Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control - Минибус: слика 3
Mercedes-Benz V-Klasse 250 Lang 7 zits Pano 2x Schuifdeur Leder LED Navi Camera Trekhaak Euro6 Personen Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control - Минибус: слика 4
Mercedes-Benz V-Klasse 250 Lang 7 zits Pano 2x Schuifdeur Leder LED Navi Camera Trekhaak Euro6 Personen Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control - Минибус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Минибус Mercedes-Benz V-Klasse 250 Lang 7 zits Pano 2x Schuifdeur Leder LED Navi Camera Trekhaak Euro6 Personen Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise control

2018300743 km4x2Евро 6Број на седишта: 7
Холандија, Veghel
Објавено: 3мин Број на оглас 70237922

28 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 781 002 MKD
 • ≈ 31 363 USD
2018300743 km4x2Евро 6Број на седишта: 7
Холандија, Veghel
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SPRINTER 319 3,0V6 9 OSOB KLIMA WEBASTO TV HAK [ Copy ] [ Copy ] - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz SPRINTER 319 3,0V6 9 OSOB KLIMA WEBASTO TV HAK [ Copy ] [ Copy ] - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz SPRINTER 319 3,0V6 9 OSOB KLIMA WEBASTO TV HAK [ Copy ] [ Copy ] - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz SPRINTER 319 3,0V6 9 OSOB KLIMA WEBASTO TV HAK [ Copy ] [ Copy ] - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz SPRINTER 319 3,0V6 9 OSOB KLIMA WEBASTO TV HAK [ Copy ] [ Copy ] - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Минибус, Патничко комбе Mercedes-Benz SPRINTER 319 3,0V6 9 OSOB KLIMA WEBASTO TV HAK [ Copy ] [ Copy ]

2011408000 kmЕвро 5Број на седишта: 9
Полска
Објавено: 8час 38мин

27 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 694 726 MKD
 • ≈ 29 844 USD
2011408000 kmЕвро 5Број на седишта: 9
Полска
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Multivan 2.0 tdi - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Multivan 2.0 tdi - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Multivan 2.0 tdi - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Multivan 2.0 tdi - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Multivan 2.0 tdi - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Multivan 2.0 tdi

2019143252 km4x2Евро 6Број на седишта: 7
Белгија
Објавено: 9час 8минБрој на оглас 299359

26 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 660 831 MKD
 • ≈ 29 247 USD
2019143252 km4x2Евро 6Број на седишта: 7
Белгија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Vito 116 CDI TOURER l3 xl 9prs automaat! - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Vito 116 CDI TOURER l3 xl 9prs automaat! - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Vito 116 CDI TOURER l3 xl 9prs automaat! - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Vito 116 CDI TOURER l3 xl 9prs automaat! - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Vito 116 CDI TOURER l3 xl 9prs automaat! - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Минибус, Патничко комбе Mercedes-Benz Vito 116 CDI TOURER l3 xl 9prs automaat!

201879907 km4x2Евро 6Број на седишта: 9
Холандија
Објавено: 9час 20минБрој на оглас 307031

29 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 842 629 MKD
 • ≈ 32 448 USD
201879907 km4x2Евро 6Број на седишта: 9
Холандија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 400-serie 416 - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz 400-serie 416 - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz 400-serie 416 - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz 400-serie 416 - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz 400-serie 416 - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Минибус, Патничко комбе Mercedes-Benz 400-serie 416

2004457805 km
Литванија, Vilnius
Објавено: 10час 18мин

3 100EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 191 041 MKD
 • ≈ 3 364 USD
2004457805 km
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter NCV3 - Euro5 - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter NCV3 - Euro5 - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter NCV3 - Euro5 - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter NCV3 - Euro5 - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter NCV3 - Euro5 - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Минибус, Патничко комбе Mercedes-Benz Sprinter NCV3 - Euro5

2011233810 kmЕвро 5Број на седишта: 23
Германија, Hadamar
Објавено: 11час 44мин
Прашајте за цена
2011233810 kmЕвро 5Број на седишта: 23
Германија, Hadamar
Контактирајте го продавачот
Mercedes Sprinter City 35 - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes Sprinter City 35 - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes Sprinter City 35 - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes Sprinter City 35 - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes Sprinter City 35 - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Минибус, Патничко комбе Mercedes Sprinter City 35

2017554744 km8x2
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 12час 17минБрој на оглас 9995

49 000EUR

 • ≈ 3 019 693 MKD
 • ≈ 53 177 USD
2017554744 km8x2
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Контактирајте го продавачот
Mercedes Vito Tourer - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes Vito Tourer - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes Vito Tourer - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes Vito Tourer - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes Vito Tourer - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Минибус, Патничко комбе Mercedes Vito Tourer

1998114792 km4x4
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 12час 17минБрој на оглас 9992

9 900EUR

 • ≈ 610 101 MKD
 • ≈ 10 743 USD
1998114792 km4x4
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Контактирајте го продавачот
Mercedes Sprinter City 35 - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes Sprinter City 35 - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes Sprinter City 35 - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes Sprinter City 35 - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes Sprinter City 35 - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Минибус, Патничко комбе Mercedes Sprinter City 35

2017582244 km8x2
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 12час 17минБрој на оглас 10060

49 000EUR

 • ≈ 3 019 693 MKD
 • ≈ 53 177 USD
2017582244 km8x2
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Контактирајте го продавачот
IVECO INDCAR MOBI - Минибус, Патничко комбе: слика 1
IVECO INDCAR MOBI - Минибус, Патничко комбе: слика 2
IVECO INDCAR MOBI - Минибус, Патничко комбе: слика 3
IVECO INDCAR MOBI - Минибус, Патничко комбе: слика 4
IVECO INDCAR MOBI - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Минибус, Патничко комбе IVECO INDCAR MOBI

2019236602 kmЕвро 6Број на седишта: 26
Италија
Објавено: 13час 45мин
Прашајте за цена
2019236602 kmЕвро 6Број на седишта: 26
Италија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SPRINTER ALTAS - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz SPRINTER ALTAS - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz SPRINTER ALTAS - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz SPRINTER ALTAS - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz SPRINTER ALTAS - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Минибус, Патничко комбе Mercedes-Benz SPRINTER ALTAS

2014522955 kmЕвро 6Број на седишта: 13+6
Италија
Објавено: 13час 45мин
Прашајте за цена
2014522955 kmЕвро 6Број на седишта: 13+6
Италија
Контактирајте го продавачот
Fiat Doblo SX Kasten Kasten1,3 Ltr. - 66 kW 16V JT... - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Fiat Doblo SX Kasten Kasten1,3 Ltr. - 66 kW 16V JT... - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Fiat Doblo SX Kasten Kasten1,3 Ltr. - 66 kW 16V JT... - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Fiat Doblo SX Kasten Kasten1,3 Ltr. - 66 kW 16V JT... - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Fiat Doblo SX Kasten Kasten1,3 Ltr. - 66 kW 16V JT... - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Минибус, Патничко комбе Fiat Doblo SX Kasten Kasten1,3 Ltr. - 66 kW 16V JT...

2015236100 kmЕвро 5
Германија, Lütjenburg
Објавено: 13час 46минБрој на оглас 53207

3 480EUR

 • ≈ 214 459 MKD
 • ≈ 3 776 USD
2015236100 kmЕвро 5
Германија, Lütjenburg
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Mercedes Benz 314 CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Mercedes Benz 314 CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Mercedes Benz 314 CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Mercedes Benz 314 CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Mercedes Benz 314 CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Минибус, Патничко комбе Mercedes-Benz Mercedes Benz 314 CDI

2020291480 kmЕвро 6
Австрија, Regau
Објавено: 13час 46минБрој на оглас 1561

59 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 691 421 MKD
 • ≈ 65 006 USD
2020291480 kmЕвро 6
Австрија, Regau
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 519 - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 519 - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 519 - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 519 - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 519 - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Минибус, Патничко комбе Mercedes-Benz Sprinter 519

Ново2024Број на седишта: 21
Полска
Објавено: 14час 5мин
Прашајте за цена
Ново2024Број на седишта: 21
Полска
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz VITO tourer 119CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz VITO tourer 119CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz VITO tourer 119CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz VITO tourer 119CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz VITO tourer 119CDI - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Минибус, Патничко комбе Mercedes-Benz VITO tourer 119CDI

2019201408 km4x2
Португалија
Објавено: 14час 48минБрој на оглас M06ZH26
Прашајте за цена
2019201408 km4x2
Португалија
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 319 9 Sitzer L2H1 - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 319 9 Sitzer L2H1 - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 319 9 Sitzer L2H1 - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 319 9 Sitzer L2H1 - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 319 9 Sitzer L2H1 - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Минибус, Патничко комбе Mercedes-Benz Sprinter 319 9 Sitzer L2H1

Ново2024200 kmЕвро 6
Германија, Straubing
Објавено: 14час 49минБрој на оглас NEW-13
Прашајте за цена
Ново2024200 kmЕвро 6
Германија, Straubing
Контактирајте го продавачот
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (35)

Минибус, Патничко комбе Volkswagen Crafter Kasten 35 L3H3 AUTOM 4MOTION ACC LED NAV

202310 kmЕвро 6Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
Објавено: 14час 51минБрој на оглас 233

57 050EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 515 786 MKD
 • ≈ 61 913 USD
202310 kmЕвро 6Број на седишта: 2
Германија, Sangerhausen
Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz 316 Maxi Kasten *Manual/Kamera/Klima/3-Sitzer - Минибус, Патничко комбе: слика 1

Минибус, Патничко комбе Mercedes-Benz 316 Maxi Kasten *Manual/Kamera/Klima/3-Sitzer

2020366000 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Mühlheim am Main
Објавено: 16час 23минБрој на оглас sc982 , P26390 , H.R.

14 990EUR

 • ≈ 923 779 MKD
 • ≈ 16 267 USD
2020366000 kmЕвро 6Број на седишта: 3
Германија, Mühlheim am Main
Контактирајте го продавачот
TOYOTA Coaster city bus passenger bus van diesel engine 30 seats - Минибус, Патничко комбе: слика 1
TOYOTA Coaster city bus passenger bus van diesel engine 30 seats - Минибус, Патничко комбе: слика 2
TOYOTA Coaster city bus passenger bus van diesel engine 30 seats - Минибус, Патничко комбе: слика 3
TOYOTA Coaster city bus passenger bus van diesel engine 30 seats - Минибус, Патничко комбе: слика 4
TOYOTA Coaster city bus passenger bus van diesel engine 30 seats - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Минибус, Патничко комбе TOYOTA Coaster city bus passenger bus van diesel engine 30 seats

4x2Евро 3Број на седишта: 30
Кина, Hefei
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
4x2Евро 3Број на седишта: 30
Кина, Hefei
Контактирајте го продавачот
Mercedes Sprinter City 65 - Минибус, Патничко комбе: слика 1
Mercedes Sprinter City 65 - Минибус, Патничко комбе: слика 2
Mercedes Sprinter City 65 - Минибус, Патничко комбе: слика 3
Mercedes Sprinter City 65 - Минибус, Патничко комбе: слика 4
Mercedes Sprinter City 65 - Минибус, Патничко комбе: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Минибус, Патничко комбе Mercedes Sprinter City 65

2010622948 km6x6
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 1денБрој на оглас 9983

25 000EUR

 • ≈ 1 540 660 MKD
 • ≈ 27 131 USD
2010622948 km6x6
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 34
1 / 34
T1 new listing page - Минибуси
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.