Користени и нови Градски автобуси за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Градски автобуси


   Страница 1 од 29 1/29   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Volvo B12B 8700LE KLIMA,40 UNITS - Градски автобус
12 900 EUR
Цена без ДДВ
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус
44 500 EUR
Цена без ДДВ
Mercedes-Benz O530K  - Градски автобус: слика 1
Mercedes-Benz O530K  - Градски автобус: слика 2
Mercedes-Benz O530K  - Градски автобус: слика 3
Mercedes-Benz O530K  - Градски автобус: слика 4
Mercedes-Benz O530K  - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Mercedes-Benz O530K

2007 600 000 km Број на седишта: 29
Германија, Hamburg
Објавено: 2мес 15ден

14 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 600 000 km Број на седишта: 29
Германија, Hamburg
email Контактирајте го продавачот
Scania K305 - Градски автобус: слика 1

Scania K305

2012 1 906 269 km 3-оски
Естонија, Tallinn
Објавено: 11мес Број на оглас 1735651

9 480 EUR

star
2012 1 906 269 km 3-оски
Естонија, Tallinn
email Контактирајте го продавачот
Volvo B12B 8700LE KLIMA,40 UNITS - Градски автобус: слика 1
Volvo B12B 8700LE KLIMA,40 UNITS - Градски автобус: слика 2
Volvo B12B 8700LE KLIMA,40 UNITS - Градски автобус: слика 3
Volvo B12B 8700LE KLIMA,40 UNITS - Градски автобус: слика 4
Volvo B12B 8700LE KLIMA,40 UNITS - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Volvo B12B 8700LE KLIMA,40 UNITS

2010 620 000 km Нето тежина: 12 875 kg Бруто тежина: 19 000 kg 335 hp 2-оски Број на седишта: 46
Литванија, Visaginas
Објавено: 11час 44мин

12 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 620 000 km Нето тежина: 12 875 kg Бруто тежина: 19 000 kg 335 hp 2-оски Број на седишта: 46
Литванија, Visaginas
email Контактирајте го продавачот
 Setra - S 415 LE Business / 550/ Integro/ Citaro - Градски автобус: слика 1
 Setra - S 415 LE Business / 550/ Integro/ Citaro - Градски автобус: слика 2
 Setra - S 415 LE Business / 550/ Integro/ Citaro - Градски автобус: слика 3
 Setra - S 415 LE Business / 550/ Integro/ Citaro - Градски автобус: слика 4
 Setra - S 415 LE Business / 550/ Integro/ Citaro - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Setra - S 415 LE Business / 550/ Integro/ Citaro

2018 631 998 km Дизел 299 hp Број на седишта: 44
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 15час 19мин Број на оглас 9784

119 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 631 998 km Дизел 299 hp Број на седишта: 44
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro C2/ Fahrschulbus/ Euro 6/ Klima - Градски автобус: слика 1
 Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro C2/ Fahrschulbus/ Euro 6/ Klima - Градски автобус: слика 2
 Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro C2/ Fahrschulbus/ Euro 6/ Klima - Градски автобус: слика 3
 Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro C2/ Fahrschulbus/ Euro 6/ Klima - Градски автобус: слика 4
 Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro C2/ Fahrschulbus/ Euro 6/ Klima - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro C2/ Fahrschulbus/ Euro 6/ Klima

2016 590 976 km Дизел 299 hp Број на седишта: 46
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 15час 19мин Број на оглас 9985

119 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 590 976 km Дизел 299 hp Број на седишта: 46
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 1
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 2
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 3
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 4
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21

2009 1 041 464 km Дизел 286 hp Број на седишта: 31
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 15час 19мин Број на оглас 10024

16 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 1 041 464 km Дизел 286 hp Број на седишта: 31
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro / Abholpreis Kein TÜV, Kein EUR1 - Градски автобус: слика 1
 Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro / Abholpreis Kein TÜV, Kein EUR1 - Градски автобус: слика 2
 Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro / Abholpreis Kein TÜV, Kein EUR1 - Градски автобус: слика 3
 Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro / Abholpreis Kein TÜV, Kein EUR1 - Градски автобус: слика 4
 Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro / Abholpreis Kein TÜV, Kein EUR1 - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz - O 530 Ü Citaro / Abholpreis Kein TÜV, Kein EUR1

2004 700 558 km Дизел 220 hp Број на седишта: 47
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 15час 19мин Број на оглас 7532

2 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2004 700 558 km Дизел 220 hp Број на седишта: 47
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 1
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 2
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 3
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 4
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21

2009 1 044 873 km Дизел 286 hp Број на седишта: 31
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 15час 19мин Број на оглас 10027

16 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 1 044 873 km Дизел 286 hp Број на седишта: 31
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
MAN MAN A23 Lions City G - Градски автобус: слика 1
MAN MAN A23 Lions City G - Градски автобус: слика 2
MAN MAN A23 Lions City G - Градски автобус: слика 3
MAN MAN A23 Lions City G - Градски автобус: слика 4
MAN MAN A23 Lions City G - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

MAN MAN A23 Lions City G

372 311 km Дизел 360 hp 3-оски Број на седишта: 46
Германија, Ulm
Објавено: 1ден Број на оглас G011954

87 500 EUR

Цена без ДДВ

star
372 311 km Дизел 360 hp 3-оски Број на седишта: 46
Германија, Ulm
email Контактирајте го продавачот
Setra S 415 NF (Klima, EURO 5)  - Градски автобус: слика 1
Setra S 415 NF (Klima, EURO 5)  - Градски автобус: слика 2
Setra S 415 NF (Klima, EURO 5)  - Градски автобус: слика 3
Setra S 415 NF (Klima, EURO 5)  - Градски автобус: слика 4
Setra S 415 NF (Klima, EURO 5)  - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Setra S 415 NF (Klima, EURO 5)

2009 692 000 km Дизел 299 hp Број на седишта: 43
Германија, Hamburg
Објавено: 2ден Број на оглас S415 NF 361

29 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 692 000 km Дизел 299 hp Број на седишта: 43
Германија, Hamburg
email Контактирајте го продавачот
MAN Fast Carrier A91/JUMBO/70miejsc/121000km przebieg/CENA:89000złNetto - Градски автобус: слика 1
MAN Fast Carrier A91/JUMBO/70miejsc/121000km przebieg/CENA:89000złNetto - Градски автобус: слика 2
MAN Fast Carrier A91/JUMBO/70miejsc/121000km przebieg/CENA:89000złNetto - Градски автобус: слика 3
MAN Fast Carrier A91/JUMBO/70miejsc/121000km przebieg/CENA:89000złNetto - Градски автобус: слика 4
MAN Fast Carrier A91/JUMBO/70miejsc/121000km przebieg/CENA:89000złNetto - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

MAN Fast Carrier A91/JUMBO/70miejsc/121000km przebieg/CENA:89000złNetto

2010 121 000 km Дизел 280 hp 2-оски
Полска, 72-300 GRYFICE
Објавено: 2ден

19 224.62 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 121 000 km Дизел 280 hp 2-оски
Полска, 72-300 GRYFICE
email Контактирајте го продавачот
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 1
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 2
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 3
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 4
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

IVECO Crossway LE 12,8m

2012 486 091 km Нето тежина: 11 780 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 6 220 kg Дизел 380 hp 2-оски Број на седишта: 50
Германија, Ulm
Објавено: 3ден Број на оглас G015843

44 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 486 091 km Нето тежина: 11 780 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 6 220 kg Дизел 380 hp 2-оски Број на седишта: 50
Германија, Ulm
email Контактирајте го продавачот
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 1
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 2
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 3
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 4
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

IVECO Crossway LE 12,8m

2012 497 121 km Нето тежина: 18 000 kg Бруто тежина: 11 780 kg Дизел 380 hp 2-оски Број на седишта: 50
Германија, Ulm
Објавено: 3ден Број на оглас G015835

44 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 497 121 km Нето тежина: 18 000 kg Бруто тежина: 11 780 kg Дизел 380 hp 2-оски Број на седишта: 50
Германија, Ulm
email Контактирајте го продавачот
IVECO A50C17 - Градски автобус: слика 1
IVECO A50C17 - Градски автобус: слика 2
IVECO A50C17 - Градски автобус: слика 3
IVECO A50C17 - Градски автобус: слика 4
IVECO A50C17 - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

IVECO A50C17

2010 178 580 km ТНГ Број на седишта: 23
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 297107

5 903 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2010 178 580 km ТНГ Број на седишта: 23
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz SPRINTER - Градски автобус: слика 1
Mercedes-Benz SPRINTER - Градски автобус: слика 2
Mercedes-Benz SPRINTER - Градски автобус: слика 3
Mercedes-Benz SPRINTER - Градски автобус: слика 4
Mercedes-Benz SPRINTER - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Mercedes-Benz SPRINTER

2008 290 000 km ТНГ Број на седишта: 12 + 12
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 296881

2 159 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2008 290 000 km ТНГ Број на седишта: 12 + 12
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
Renault MASTER - Градски автобус: слика 1
Renault MASTER - Градски автобус: слика 2
Renault MASTER - Градски автобус: слика 3
Renault MASTER - Градски автобус: слика 4
Renault MASTER - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Renault MASTER

2010 ТНГ 143 hp
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
Објавено: 3ден Број на оглас 296868

3 779 EUR

gavel Аукција
star
2010 ТНГ 143 hp
Франција, MONTREUIL SOUS BOIS
email Контактирајте го продавачот
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 1
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 2
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 3
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 4
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 1
IVECO Crossway LE 12,8m - Градски автобус: слика 2

IVECO Crossway LE 12,8m

2012 534 364 km Нето тежина: 11 780 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 6 220 kg Дизел 380 hp 2-оски Број на седишта: 50
Германија, Ulm
Објавено: 4ден Број на оглас G015822

42 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 534 364 km Нето тежина: 11 780 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 6 220 kg Дизел 380 hp 2-оски Број на седишта: 50
Германија, Ulm
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5 - Градски автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5 - Градски автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5 - Градски автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5 - Градски автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5 - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter - City - EvoBus - 23 Place - Euro5

2010 490 000 km Нето тежина: 3 225 kg Бруто тежина: 5 000 kg Дизел 107 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
Објавено: 4ден Број на оглас 163658

11 900 EUR

star
2010 490 000 km Нето тежина: 3 225 kg Бруто тежина: 5 000 kg Дизел 107 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4 - Градски автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4 - Градски автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4 - Градски автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4 - Градски автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4 - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter 515 - City - EvoBus - 23 Place - Euro4

2009 420 000 km Нето тежина: 3 880 kg Бруто тежина: 5 500 kg Дизел 2 881 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
Објавено: 4ден Број на оглас 163655

10 900 EUR

star
2009 420 000 km Нето тежина: 3 880 kg Бруто тежина: 5 500 kg Дизел 2 881 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 23
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place - Градски автобус: слика 1
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place - Градски автобус: слика 2
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place - Градски автобус: слика 3
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place - Градски автобус: слика 4
Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Mercedes-Benz Sprinter 515 - City Bus - AirCon - 20 place

2009 300 000 km Нето тежина: 3 610 kg Бруто тежина: 5 000 kg 147 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 20
Литванија, Vilnius
Објавено: 4ден Број на оглас 127482

11 400 EUR

star
2009 300 000 km Нето тежина: 3 610 kg Бруто тежина: 5 000 kg 147 hp 4x2 2-оски Број на седишта: 20
Литванија, Vilnius
email Контактирајте го продавачот
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 1
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 2
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 3
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 4
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21 - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz - O 530 Citaro/ Euro 5/ Klima/ A 20/ A 21

2009 1 009 682 km Дизел 286 hp Број на седишта: 31
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 5ден Број на оглас 10026

16 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 1 009 682 km Дизел 286 hp Број на седишта: 31
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro C2/ A 20/ A 21 Lion?s City - Градски автобус: слика 1
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro C2/ A 20/ A 21 Lion?s City - Градски автобус: слика 2
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro C2/ A 20/ A 21 Lion?s City - Градски автобус: слика 3
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro C2/ A 20/ A 21 Lion?s City - Градски автобус: слика 4
 Mercedes-Benz - O 530 Citaro C2/ A 20/ A 21 Lion?s City - Градски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Mercedes-Benz - O 530 Citaro C2/ A 20/ A 21 Lion?s City

2013 690 204 km Дизел 286 hp Број на седишта: 28
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 5ден Број на оглас 9944

67 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 690 204 km Дизел 286 hp Број на седишта: 28
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 29   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Buses - City buses
t1 old