Користени и нови Двокатни автобуси за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Двокатни автобуси


   Страница 1 од 3 1/3   
Сортирај според:
Резултати по страница:
VDL BOVA Synergy  - Двокатен автобус: слика 1
VDL BOVA Synergy  - Двокатен автобус: слика 2
VDL BOVA Synergy  - Двокатен автобус: слика 3
VDL BOVA Synergy  - Двокатен автобус: слика 4
VDL BOVA Synergy  - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

VDL BOVA Synergy

2008 1 400 000 km 462 hp Број на седишта: 78
Германија, Hamburg
Објавено: 1мес 23ден
Прашајте за цена
star
2008 1 400 000 km 462 hp Број на седишта: 78
Германија, Hamburg
email Контактирајте го продавачот
 Setra - S 431 DT/ Frontschaden/bedingt fahrbereit/Euro 6 - Двокатен автобус: слика 1
 Setra - S 431 DT/ Frontschaden/bedingt fahrbereit/Euro 6 - Двокатен автобус: слика 2
 Setra - S 431 DT/ Frontschaden/bedingt fahrbereit/Euro 6 - Двокатен автобус: слика 3
 Setra - S 431 DT/ Frontschaden/bedingt fahrbereit/Euro 6 - Двокатен автобус: слика 4
 Setra - S 431 DT/ Frontschaden/bedingt fahrbereit/Euro 6 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Setra - S 431 DT/ Frontschaden/bedingt fahrbereit/Euro 6

2014 1 196 586 km Дизел 510 hp Број на седишта: 77
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 2ден Број на оглас 9949

159 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 1 196 586 km Дизел 510 hp Број на седишта: 77
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
BRITISH BUS Open Top - Двокатен автобус: слика 1
BRITISH BUS Open Top - Двокатен автобус: слика 2
BRITISH BUS Open Top - Двокатен автобус: слика 3
BRITISH BUS Open Top - Двокатен автобус: слика 4
BRITISH BUS Open Top - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

BRITISH BUS Open Top

Обединето Кралство, Lydney
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
star
Обединето Кралство, Lydney
email Контактирајте го продавачот
BRITISH BUS Sightseeing Routemaster Nostalgic Heritage Classic Vintage - Двокатен автобус: слика 1
BRITISH BUS Sightseeing Routemaster Nostalgic Heritage Classic Vintage - Двокатен автобус: слика 2
BRITISH BUS Sightseeing Routemaster Nostalgic Heritage Classic Vintage - Двокатен автобус: слика 3
BRITISH BUS Sightseeing Routemaster Nostalgic Heritage Classic Vintage - Двокатен автобус: слика 4
BRITISH BUS Sightseeing Routemaster Nostalgic Heritage Classic Vintage - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

BRITISH BUS Sightseeing Routemaster Nostalgic Heritage Classic Vintage

1960
Обединето Кралство, Lydney
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
star
1960
Обединето Кралство, Lydney
email Контактирајте го продавачот
BRITISH BUS Mobile Opening Roof - Двокатен автобус: слика 1
BRITISH BUS Mobile Opening Roof - Двокатен автобус: слика 2
BRITISH BUS Mobile Opening Roof - Двокатен автобус: слика 3
BRITISH BUS Mobile Opening Roof - Двокатен автобус: слика 4
BRITISH BUS Mobile Opening Roof - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

BRITISH BUS Mobile Opening Roof

Обединето Кралство, Lydney
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
star
Обединето Кралство, Lydney
email Контактирајте го продавачот
Setra 431 DT*80 Sitze*originail 676.444 KM*Euro5*WC*  - Двокатен автобус: слика 1
Setra 431 DT*80 Sitze*originail 676.444 KM*Euro5*WC*  - Двокатен автобус: слика 2
Setra 431 DT*80 Sitze*originail 676.444 KM*Euro5*WC*  - Двокатен автобус: слика 3
Setra 431 DT*80 Sitze*originail 676.444 KM*Euro5*WC*  - Двокатен автобус: слика 4
Setra 431 DT*80 Sitze*originail 676.444 KM*Euro5*WC*  - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Setra 431 DT*80 Sitze*originail 676.444 KM*Euro5*WC*

2008 676 444 km Дизел 367 hp Број на седишта: 80
Германија, Hamburg
Објавено: 3ден Број на оглас 2
Прашајте за цена
star
2008 676 444 km Дизел 367 hp Број на седишта: 80
Германија, Hamburg
email Контактирајте го продавачот
 Van Hool - TDX27 Astromega/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 1
 Van Hool - TDX27 Astromega/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 2
 Van Hool - TDX27 Astromega/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 3
 Van Hool - TDX27 Astromega/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 4
 Van Hool - TDX27 Astromega/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Van Hool - TDX27 Astromega/ Verfügb. ab 01.01.24

2017 1 082 820 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 5ден Број на оглас 9532

179 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 1 082 820 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 1
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 2
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 3
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 4
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.24

2017 1 108 756 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 5ден Број на оглас 9497

179 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 1 108 756 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 1
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 2
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 3
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 4
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/Verfügb. ab 01.01.24

2017 1 040 064 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 5ден Број на оглас 9528

179 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 1 040 064 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 1
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 2
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 3
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 4
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb. ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb. ab 01.01.24

2017 1 078 204 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 5ден Број на оглас 9531

179 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 1 078 204 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.2024 - Двокатен автобус: слика 1
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.2024 - Двокатен автобус: слика 2
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.2024 - Двокатен автобус: слика 3
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.2024 - Двокатен автобус: слика 4
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.2024 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/ Verfügb. ab 01.01.2024

2017 1 031 563 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 5ден Број на оглас 9496

179 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 1 031 563 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/S 531/Verfügb ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 1
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/S 531/Verfügb ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 2
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/S 531/Verfügb ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 3
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/S 531/Verfügb ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 4
 Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/S 531/Verfügb ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Van Hool - TDX27 Astromega/ S 431/S 531/Verfügb ab 01.01.24

2017 1 040 545 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 5ден Број на оглас 9606

179 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 1 040 545 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 1
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 2
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 3
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 4
 Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb ab 01.01.24 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Van Hool - TDX27 Astromega/ 531/ 431/ Verfügb ab 01.01.24

2017 1 034 152 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
Објавено: 5ден Број на оглас 9452

179 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 1 034 152 km Дизел 510 hp Број на седишта: 80
Германија, Untersteinach bei Kulmbach
email Контактирајте го продавачот
Neoplan SKYLINER P06 - Двокатен автобус: слика 1
Neoplan SKYLINER P06 - Двокатен автобус: слика 2
Neoplan SKYLINER P06 - Двокатен автобус: слика 3
Neoplan SKYLINER P06 - Двокатен автобус: слика 4
Neoplan SKYLINER P06 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Neoplan SKYLINER P06

2016 497 hp 3-оски Број на седишта: 74+1+1
Италија, Rimini RN
Објавено: 1мес 7ден
Прашајте за цена
star
2016 497 hp 3-оски Број на седишта: 74+1+1
Италија, Rimini RN
email Контактирајте го продавачот
Leyland PD3 British Triple-Decker Bus Promotional Exhibition - Двокатен автобус: слика 1
Leyland PD3 British Triple-Decker Bus Promotional Exhibition - Двокатен автобус: слика 2
Leyland PD3 British Triple-Decker Bus Promotional Exhibition - Двокатен автобус: слика 3
Leyland PD3 British Triple-Decker Bus Promotional Exhibition - Двокатен автобус: слика 4
Leyland PD3 British Triple-Decker Bus Promotional Exhibition - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Leyland PD3 British Triple-Decker Bus Promotional Exhibition

2-оски
Обединето Кралство, Lydney
Објавено: 1мес 8ден

172 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2-оски
Обединето Кралство, Lydney
email Контактирајте го продавачот
Setra S228 DT Dubbeldekker voor ombouw tot camper / woonbus - Двокатен автобус: слика 1
Setra S228 DT Dubbeldekker voor ombouw tot camper / woonbus - Двокатен автобус: слика 2
Setra S228 DT Dubbeldekker voor ombouw tot camper / woonbus - Двокатен автобус: слика 3
Setra S228 DT Dubbeldekker voor ombouw tot camper / woonbus - Двокатен автобус: слика 4
Setra S228 DT Dubbeldekker voor ombouw tot camper / woonbus - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Setra S228 DT Dubbeldekker voor ombouw tot camper / woonbus

821 000 km 495 hp 3-оски
Холандија, Susteren
Објавено: 1мес 8ден

14 500 EUR

Цена без ДДВ

star
821 000 km 495 hp 3-оски
Холандија, Susteren
email Контактирајте го продавачот
Neoplan Leyland - Двокатен автобус: слика 1
Neoplan Leyland - Двокатен автобус: слика 2
Neoplan Leyland - Двокатен автобус: слика 3
Neoplan Leyland - Двокатен автобус: слика 4
Neoplan Leyland - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Neoplan Leyland

1988 2-оски
Обединето Кралство, Warrington Cheshire
Објавено: 1мес 9ден

11 570 EUR

star
1988 2-оски
Обединето Кралство, Warrington Cheshire
email Контактирајте го продавачот
Volvo Olympian, choice of 3 located near Glasgow, sold with new MOT - Двокатен автобус: слика 1
Volvo Olympian, choice of 3 located near Glasgow, sold with new MOT - Двокатен автобус: слика 2
Volvo Olympian, choice of 3 located near Glasgow, sold with new MOT - Двокатен автобус: слика 3
Volvo Olympian, choice of 3 located near Glasgow, sold with new MOT - Двокатен автобус: слика 4

Volvo Olympian, choice of 3 located near Glasgow, sold with new MOT

Ново 2-оски
Обединето Кралство, Warrington Cheshire
Објавено: 1мес 11ден

6 940 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2-оски
Обединето Кралство, Warrington Cheshire
email Контактирајте го продавачот
Scania in excellent condition - Двокатен автобус: слика 1
Scania in excellent condition - Двокатен автобус: слика 2
Scania in excellent condition - Двокатен автобус: слика 3
Scania in excellent condition - Двокатен автобус: слика 4
Scania in excellent condition - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Scania in excellent condition

1992
Обединето Кралство, Warrington Cheshire
Објавено: 1мес 11ден

11 570 EUR

Цена без ДДВ

star
1992
Обединето Кралство, Warrington Cheshire
email Контактирајте го продавачот
Volvo B7 - Двокатен автобус: слика 1
Volvo B7 - Двокатен автобус: слика 2
Volvo B7 - Двокатен автобус: слика 3
Volvo B7 - Двокатен автобус: слика 4
Volvo B7 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Volvo B7

2005 2-оски
Обединето Кралство, Warrington Cheshire
Објавено: 1мес 11ден

20 820 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 2-оски
Обединето Кралство, Warrington Cheshire
email Контактирајте го продавачот
Volvo B7 - Двокатен автобус: слика 1
Volvo B7 - Двокатен автобус: слика 2
Volvo B7 - Двокатен автобус: слика 3
Volvo B7 - Двокатен автобус: слика 4
Volvo B7 - Двокатен автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Volvo B7

2002 2-оски
Обединето Кралство, Warrington Cheshire
Објавено: 1мес 11ден

13 880 EUR

Цена без ДДВ

star
2002 2-оски
Обединето Кралство, Warrington Cheshire
email Контактирајте го продавачот
1 2 3   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Buses - Double-decker buses
t1 old