Користени и нови Камиони за кетеринг за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

Камион за кетеринг
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Објавено: 19денБрој на оглас AV10658

55 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Контактирајте го продавачот
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/F616H - Камион за кетеринг: слика 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/F616H - Камион за кетеринг: слика 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/F616H - Камион за кетеринг: слика 3
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/F616H - Камион за кетеринг: слика 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/F616H - Камион за кетеринг: слика 2

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/F616H

Камион за кетеринг
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Објавено: 19денБрој на оглас AV10663

55 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Контактирајте го продавачот
MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000 - Камион за кетеринг: слика 1
MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000 - Камион за кетеринг: слика 2
MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000 - Камион за кетеринг: слика 3
MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000 - Камион за кетеринг: слика 4
MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000 - Камион за кетеринг: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000

Камион за кетеринг
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Објавено: 19денБрој на оглас AV10667

55 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Контактирајте го продавачот
Renault Catering - Камион за кетеринг: слика 1
Renault Catering - Камион за кетеринг: слика 2
Renault Catering - Камион за кетеринг: слика 3

Renault Catering

Камион за кетеринг
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Објавено: 1мес 8ден
Прашајте за цена
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Контактирајте го продавачот
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

Камион за кетеринг
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Објавено: 2мес 15денБрој на оглас AV10662

55 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Контактирајте го продавачот
Kamag Catering Highloader - Камион за кетеринг: слика 1
Kamag Catering Highloader - Камион за кетеринг: слика 2
Kamag Catering Highloader - Камион за кетеринг: слика 3

Kamag Catering Highloader

Камион за кетеринг
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Објавено: 3мес 7ден
Прашајте за цена
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Atego - Камион за кетеринг: слика 1

MERCEDES-BENZ Atego

Камион за кетеринг
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Објавено: 3мес 8ден
Прашајте за цена
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Контактирајте го продавачот
Volvo - Камион за кетеринг: слика 1

Volvo

Камион за кетеринг
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Објавено: 3мес 8ден
Прашајте за цена
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Контактирајте го продавачот
DAF Airport - Камион за кетеринг: слика 1

DAF Airport

Камион за кетеринг
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Објавено: 3мес 10ден
Прашајте за цена
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Контактирајте го продавачот
VOLVO - Камион за кетеринг: слика 1

VOLVO

Камион за кетеринг
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Објавено: 3мес 10ден
Прашајте за цена
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Контактирајте го продавачот
DAF Catering - Камион за кетеринг: слика 1

DAF Catering

Камион за кетеринг
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Објавено: 3мес 10ден
Прашајте за цена
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Контактирајте го продавачот
MERCEDES-BENZ Catering Highloader - Камион за кетеринг: слика 1

MERCEDES-BENZ Catering Highloader

Камион за кетеринг
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Објавено: 3мес 10денБрој на оглас CAT 66
Прашајте за цена
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Контактирајте го продавачот
IVECO Catering - Камион за кетеринг: слика 1

IVECO Catering

Камион за кетеринг
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Објавено: 3мес 10ден
Прашајте за цена
Германија, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Контактирајте го продавачот
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

Камион за кетеринг
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Објавено: 4мес 11денБрој на оглас AV10661

55 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Контактирајте го продавачот
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

Камион за кетеринг
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Објавено: 4мес 11денБрој на оглас AV10657

55 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Контактирајте го продавачот
Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm - Камион ладилник, Камион за кетеринг: слика 1
Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm - Камион ладилник, Камион за кетеринг: слика 2
Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm - Камион ладилник, Камион за кетеринг: слика 3
Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm - Камион ладилник, Камион за кетеринг: слика 4
Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm - Камион ладилник, Камион за кетеринг: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm

Камион ладилник, Камион за кетеринг
1992181794 km4x2Евро 1150 hpБруто тежина: 13000 kg
Белгија, INDUSTRIEWEG 22, 2320 HOOGSTRATEN (BELGIUM)
Објавено: 4мес 27ден

4 300EUR

 • ≈ 264 548 MKD
 • ≈ 4 598 USD
1992181794 km4x2Евро 1150 hpБруто тежина: 13000 kg
Белгија, INDUSTRIEWEG 22, 2320 HOOGSTRATEN (BELGIUM)
Контактирајте го продавачот
Volkswagen VW LT - Камион за кетеринг: слика 1
Volkswagen VW LT - Камион за кетеринг: слика 2
Volkswagen VW LT - Камион за кетеринг: слика 3

Volkswagen VW LT

Камион за кетеринг
Холандија, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV10508
Прашајте за цена
Холандија, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Контактирајте го продавачот
NORQUIP G/B FORWARD DRIVE ST - Камион за кетеринг: слика 1

NORQUIP G/B FORWARD DRIVE ST

Камион за кетеринг
Холандија, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV10512
Прашајте за цена
Холандија, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Контактирајте го продавачот
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Камион за кетеринг: слика 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

Камион за кетеринг
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV10665

55 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Контактирајте го продавачот
MALLAGHAN MALLAGHANCT6000 - Камион за кетеринг: слика 1
MALLAGHAN MALLAGHANCT6000 - Камион за кетеринг: слика 2
MALLAGHAN MALLAGHANCT6000 - Камион за кетеринг: слика 3
MALLAGHAN MALLAGHANCT6000 - Камион за кетеринг: слика 4
MALLAGHAN MALLAGHANCT6000 - Камион за кетеринг: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

MALLAGHAN MALLAGHANCT6000

Камион за кетеринг
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV10668

55 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 383 759 MKD
 • ≈ 58 820 USD
Обединети Арапски Емирати, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 2
1 / 2
T1 new listing page - Камиони за кетеринг
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.