Користени и нови Аеродромски автобуси за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 2
CONTRAC CONTRAC COBUS 2400 - Аеродромски автобус: слика 1
CONTRAC CONTRAC COBUS 2400 - Аеродромски автобус: слика 2
CONTRAC CONTRAC COBUS 2400 - Аеродромски автобус: слика 3
CONTRAC CONTRAC COBUS 2400 - Аеродромски автобус: слика 4

CONTRAC CONTRAC COBUS 2400

Аеродромски автобус
Холандија, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Објавено: 3мес 20денБрој на оглас AV12943
Прашајте за цена
Холандија, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Контактирајте го продавачот
CONTRAC CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 1
CONTRAC CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 2
CONTRAC CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 3

CONTRAC CONTRAC COBUS 3000

Аеродромски автобус
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Објавено: 3мес 20денБрој на оглас AV12917
Прашајте за цена
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Контактирајте го продавачот
MERCEDES BENZ MERCEDES BENZ CITARO - Аеродромски автобус: слика 1
MERCEDES BENZ MERCEDES BENZ CITARO - Аеродромски автобус: слика 2
MERCEDES BENZ MERCEDES BENZ CITARO - Аеродромски автобус: слика 3
MERCEDES BENZ MERCEDES BENZ CITARO - Аеродромски автобус: слика 4

MERCEDES BENZ MERCEDES BENZ CITARO

Аеродромски автобус
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV10364
Прашајте за цена
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Контактирајте го продавачот
SOLARIS URBINO 15 - Аеродромски автобус: слика 1
SOLARIS URBINO 15 - Аеродромски автобус: слика 2
SOLARIS URBINO 15 - Аеродромски автобус: слика 3
SOLARIS URBINO 15 - Аеродромски автобус: слика 4
SOLARIS URBINO 15 - Аеродромски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

SOLARIS URBINO 15

Аеродромски автобус
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV11600
Прашајте за цена
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Контактирајте го продавачот
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 1
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 2
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 3

CONTRAC COBUS 3000

Аеродромски автобус
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV12852
Прашајте за цена
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Контактирајте го продавачот
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 1
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 2
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 3

CONTRAC COBUS 3000

Аеродромски автобус
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV11450
Прашајте за цена
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Контактирајте го продавачот
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 1
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 2
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 3
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 4

CONTRAC COBUS 2700S

Аеродромски автобус
Холандија, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV10130
Прашајте за цена
Холандија, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Контактирајте го продавачот
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 1
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 2
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 3

CONTRAC COBUS 3000

Аеродромски автобус
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV12851
Прашајте за цена
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Контактирајте го продавачот
MERCEDES BENZ CITARO - Аеродромски автобус: слика 1
MERCEDES BENZ CITARO - Аеродромски автобус: слика 2
MERCEDES BENZ CITARO - Аеродромски автобус: слика 3

MERCEDES BENZ CITARO

Аеродромски автобус
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV11519
Прашајте за цена
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Контактирајте го продавачот
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 1
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 2
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 3
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 4

CONTRAC COBUS 2700S

Аеродромски автобус
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV10123
Прашајте за цена
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Контактирајте го продавачот
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 1
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 2
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 3
CONTRAC COBUS 2700S - Аеродромски автобус: слика 4

CONTRAC COBUS 2700S

Аеродромски автобус
Холандија, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV10126
Прашајте за цена
Холандија, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Контактирајте го продавачот
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 1
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 2
CONTRAC COBUS 3000 - Аеродромски автобус: слика 3

CONTRAC COBUS 3000

Аеродромски автобус
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Објавено: 4мес 28денБрој на оглас AV12916
Прашајте за цена
Шпанија, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Контактирајте го продавачот
Solaris Urbino 12 - Аеродромски автобус: слика 1
Solaris Urbino 12 - Аеродромски автобус: слика 2
Solaris Urbino 12 - Аеродромски автобус: слика 3
Solaris Urbino 12 - Аеродромски автобус: слика 4
Solaris Urbino 12 - Аеродромски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Solaris Urbino 12

Аеродромски автобус
Шпанија
Објавено: 2год 5мес
Прашајте за цена
Шпанија
Контактирајте го продавачот
Yutong Airport Bus - Аеродромски автобус: слика 1
Yutong Airport Bus - Аеродромски автобус: слика 2
Yutong Airport Bus - Аеродромски автобус: слика 3
Yutong Airport Bus - Аеродромски автобус: слика 4

Yutong Airport Bus

Аеродромски автобус
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Објавено: 2год 5мес
Прашајте за цена
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Contrac Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 1
Contrac Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 2
Contrac Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 3
Contrac Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 4
Contrac Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Contrac Cobus 3000

Аеродромски автобус
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Објавено: 4год 2мес
Прашајте за цена
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Contrac Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 1

Contrac Cobus 3000

Аеродромски автобус
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Објавено: 4год 2мес
Прашајте за цена
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Contrac Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 1
Contrac Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 2

Contrac Cobus 3000

Аеродромски автобус
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Објавено: 4год 2мес
Прашајте за цена
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Solaris Urbino 15 - Аеродромски автобус: слика 1
Solaris Urbino 15 - Аеродромски автобус: слика 2
Solaris Urbino 15 - Аеродромски автобус: слика 3
Solaris Urbino 15 - Аеродромски автобус: слика 4
Solaris Urbino 15 - Аеродромски автобус: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Solaris Urbino 15

Аеродромски автобус
Шпанија
Објавено: 4год 4мес
Прашајте за цена
Шпанија
Контактирајте го продавачот
Cobus Blackline - Аеродромски автобус: слика 1

Cobus Blackline

Аеродромски автобус
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Објавено: 4год 5мес
Прашајте за цена
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 1
Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 2
Cobus 3000 - Аеродромски автобус: слика 3

Cobus 3000

Аеродромски автобус
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Објавено: 4год 7мес
Прашајте за цена
Франција, Paris CDG Airport, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 2
1 / 2
T1 new listing page - Аеродромски автобуси
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.